Vica Blochina a rămas singură, fără fiul ei. Apropiații declară: "Vicăi îi este greu cu situația în care se află acum"

Data actualizării: | Data publicării:
Vica Blochina, sursa foto Facebook
Descriere foto: Vica Blochina, sursa foto Facebook

Povestea dintre Vica Blochina și Victor Pițurcă avea să șocheze o lume întreagă în momentul în care frumoasa blondă avea să iasă și să povestească despre relația avută cu antrenorul. Cu atât mai șocantă era povestea cu cât fosta balerină susținea că are și un copil cu acesta. Victor Pițurcă era căsătorit de multă vreme cu aceeași femeie, având o familie frumoasă alături de aceasta. Căsnicia barbatului a rezistat chiar și în fața acestui cutremur, iar frumoasa blondă avea să devină celebră în lumea mondenă a Bucureștiului. Acum, se pare însă că fosta balerină trece prin momente grele pentru o mamă, Edan fiul ei și al antrenorului, alegând să trăiască alături de tatăl sau.

După ieșirea ei în care dezvăluia povestea de dragoste pe care a trăit-o alături de Victor Pițurcă, Vica a devenit o figură de interes pentru presa din România, dând nenumărate interviuri și participând la emisiuni. Astfel, ea a devenit o figură destul de des întâlnită pe micile ecrane de la noi din țară, ultima ei participare importantă fiind la emisiunea Survivor, de pe ProTV. Întoarsă de pe meleaguri străine, blonda își mărturisea printre lacrimi ,durerea că fiul ei nu îi mai vorbește, deoarece a ales să participe la renumitul show.

Copilul meu nu vorbește cu mine

„Copilul meu nu vorbește cu mine pentru că am plecat la această competiție. Nu a vrut să plec. M-am bucurat foarte mult pentru că am vrut să-l fac mândru pe el. Când am dat jos ultima piesă, eu m-am gândit la el”, declara Vica, la o emisiune tv.

Ce se întâmplă, între ea și fiul ei

„Edan s-a mutat la tatăl lui de acum un an și el, perioada aceea mai grea de adolescent, la 15 sau 16 ani, a decis să stea acolo. El oricum este un copil introvertit și nu mă lasă pe mine să intru în povestea lui. Eu aș vrea să mă împrietenesc, să vorbesc, să îmi zică despre prieteni, despre o chestie, și nu vrea. Și eu știu că asta e perioada, pentru mine e foarte greu să gestionez. Câteodată îmi vine să-l sun sau să îi dau block, câteodată am așa o furie pentru că nu pot să controlez relația și aș vrea să fiu acolo.

Dar până la urmă e ca mine în tinerețe, la mine putea să zică… toată lumea a venit după mine în România să merg acasă, dar dacă eu nu voiam nu s-a întâmplat. Mă bazez că el este un copil inteligent, mă are pe mine exemplu, are pe tatăl lui exemplu care este wow și așa că mă gândesc de acum încolo eu am dat drumul vieții lui și am încercat să investesc iubire, în școli. (…) Eu nu am crescut copil pămpălău, la mine este bărbățel și normal că acum astea sunt roadele pe care le culeg”, s-a destăinuit aceasta,conform Wowbiz.

Vicăi îi este greu cu situația în care se află acum

Deși, încearcă să pară puternică și împăcată cu situația, se pare că lucrurile nu arată chiar așa. O sursă apropiată Vicăi, declarând că: 

„Nu știu nimic de fiul Vicăi decât că este la tatăl lui. Ea nu vorbește cu nimeni despre acest subiect. Nimic, dar chiar nimic! Știu că se văd constant, vorbesc la telefon și cam atât. Băiatul o să locuiască de acum cu tatăl lui, el mai vine pe la ea, dar cam atât. Vicăi îi este greu cu situația în care se află acum dar a asimilat totul și se adaptează din mers. Ea spune că îi este mai bine copilului acolo, așa zice ea, nu știu de ce a ajuns la concluzia asta. Nu justifică motivul, evită total subiectul”, relatează click.

Poate dacă nu aș fi avut relație cu un om însurat, poate aș fi fost altfel, aș fi fost o femeie normală

Acestea fiind spuse, deși au trecut mulți ani de când cuplul Blochina - Pițurcă s-a despărțit, frumoasa blondă mai este încercată de regrete, când vine vorba de relația avută dar în același timp, consideră că totul s-a întâmplat din voia divină

„Întotdeauna, oricine mi-ar spune să nu te uiți stânga dreapta, vezi oamenii fericiți, nefericiți, tot timpul ai repere. Eu sunt așa cum sunt acum. Poate dacă nu aș fi avut relație cu un om însurat, poate aș fi fost altfel, aș fi fost o femeie normală.

Stau să mă gândesc, pentru mine, punctul meu final care a fost? Ce s-a întâmplat în punctul final? Copilul meu este super bine, este acolo unde mi-am dorit eu, chiar mult mai bine decât mi-am imaginat vreodată și asta înseamnă că eu sunt o mamă luptătoare și am făcut lucrurile așa cum a trebuit, cum a fost cursul vieții. De aceea, îmi pare rău că sunt unele lucruri în viață pe care le-am făcut, dar după aceea, mă trezesc și spun că a fost bine ce am făcut. Acest drum în viață, ți-l dă Dumnezeu. Cum alegi și cum ieși din el, depinde numai de tine și de ce vrea Tatăl Ceresc”, relatează wowbiz.

 

 

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Cristina Nacar | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel