Vica Blochina a leșinat la volan. Ce s-a întâmplat cu vedeta: "Mi-a fost foarte rău"

Data publicării:
Vica Blochina, captura foto Youtube/ sursa Teo Show
Descriere foto: Vica Blochina, captura foto Youtube/ sursa Teo Show

Vica Blochina a trecut prin momente de groază după ce a leșinat la volan.

Vica Blochină a trecut prin momente teribile, după ce i s-a făcut rău la volan. Vedeta a mărturisit că s-a speriat extrem de tare, motiv pentru care a decis să își facă o serie de analize. Blondina a crezut că are probleme grave de sănătate.

După mai multe investigații, se pare că analizele au ieșit bine, iar acest episod din trafic a fost din cauza stresului și a oboselii.

„Am făcut un accident, m-am amețit în trafic, am leșinat la volan. Am fost plecată în Grecia la analize.(…) Au ieșit bine. Nu știam de ce am amețeală. Am avut niște amețeli, mi-a fost foarte rău. Analizele țiplă sunt. Mi-au spus că gândesc prea mult, mă consum.”, a declarat Vica Blochina la o emisiune TV.

 

Cum se menține Vica Blochina în formă

 

Vica Blochina se bucură de o frumusețe aparte și de o siluetă perfectă.   Vedeta ține un regim drastic. 


„Țin dieta keto de 30 de zile deja, făcută de un doctor din America + IF (intermitent fasting) (nr. post intermitent). Maxim două mese pe zi, pentru că am dezvoltat rezistență la insulină și mie nu mi se potrivește regimul cu mese multiple. Ca să mă vindec, aceasta este soluția…deci fără carbohidrați și fără zahăr”, a scris Vica Blochina pe InstaStory.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel