Vica Blochina, ipostază incendiară. Cum a încins blondina imaginația bărbaților

Data actualizării: | Data publicării:

Vica Blochina renunță din ce în ce mai des la haine, iar ultima ipostază în care s-a fotografiat le-a stârnit imginația masculilor.

În ciuda celor 45 de ani pe care îi are, Vica Blochina se mândrește cu un corp de invidiat și își lasă admiratorii fără cuvinte cu fiecare apariție. Se poate observa cu ochiul liber că blondina este foarte atentă la felul în care arată și se menține cu mult sport, dar și cu o dietă echilibrată.

Vica Blochina, cu posteriorul bombat la vedere

Vica Blochina este fără dar și poate una dintre cele mai sexy apariții. De-a lungul timpului, vedeta le-a stârnit imaginația bărbaților și i-a surprins cu tot felul de fotografii incendiare pe care le-a postat pe rețelele de socializare. Recent,  lipsită de inhibiții, blondina și-a fotografiat fundul apetisant în oglindă, spre deliciul fanilor, care au luat-o razna. Îmbrăcată doar într-un body negru, mulat, Vica Blochină și-a bucurat fanii cu o fotografie incendiară.

Nu este pentru prima dată când Vica Blochina se postează în asemenea ipostaze, postările ei reușind să facă furori printre internauți.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel