Viața acestor ZODII, dată TOTAL peste cap în octombrie

Horoscoper,, sursa pixabay/ autor Zigmars Berzins
Descriere foto: Horoscoper,, sursa pixabay/ autor Zigmars Berzins

Dacă la capitolul bani trei zodii - Berbec, Taur și Balanță - o vor duce foarte bine în octombrie, la capitolul dragoste a doua lună de toamnă promite să fie dinamică, plină de surprize și cu răsturnări de situații.

Taur

Cu siguranță soarta nativilor din Taur se va schimba radical: planurile de viitor de vor risipi precum un morman de frunze răvășit de vântul toamnei. Decizia lor îi va surprinde toți, dar nu luați în seamnă reacțiile, unele mai blânde, alte de-a dreptul obraznice ale celorlați. Pentru că există șansa reală ca, în sfârșit, să vă puteți bucura de noile perspective oferite de astre. Atenția însă, în euforia care va cuprins graba nu are ce să caute: fiți răbdători și înțelegători cu cel drag. 

Nu, nu este vorba despre vreun inel de logodnă, primit sau oferit. Dar veți întâlni o persoană care vă va oferi acea prietenie la care ați visat de mult și de dragul căreia veți avea curajul de a face ordine în viața dumneavoastră. 

Gemeni

Luna octombrie se anunță interesantă pentru cei născuți sub acest semn zodiacal și care nu au făcut încă pasul căsătoriei. Vor redescoperi dragostea, emoțiile unice dinaintea unei întâlniri, zvâcnirile de fericire ale inimii și durerea despărțirii pentru câteva ore. În plus, se vor simți importanți și utili, vor constata că viața poate fi și altfel.

Pentru a merge mai departe, nativii din Gemeni vor trebui să-și schimbe atitudinea față de ceilalți, ba chiar și imaginea. Privită acum cu alți ochi, octombrie va fi o lună interesantă de dragoste pentru Gemeni. Gemenii care sunt deja într-o relație vor analiza greșelile făcute și se vor strădui să prevină repetarea lor. 

 

Citește continuarea pe DC BUSINESSGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 29 sep 2021, 10:37 | Categorie: Horoscop
Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience