Vești triste pentru fanii lui Tudor Gheorghe. Anunțul a fost făcut în urmă cu puțin timp: „Îmi pare nespus de rău...”

Data publicării:
Tudor Gheorghe, captură Video YouTube
Descriere foto: Tudor Gheorghe, captură Video YouTube

Vești triste pentru fanii îndrăgitului artist, Tudor Gheoghe. Anunțul a fost făcut în urmă cu puțin timp, chiar de către acesta. 

Tudor Gheorghe a venit cu o veste tristă pentru fanii care așteptau cu nerăbdare ca artistul să urce pe scenă la spectacolul de pe 25 decembrie, de la Sala Palatului. Din cauza unor probleme de sănătate, îndrăgitul artist este nevoit să anuleze concertul ”Valsurile mele”. Anunțul neașteptat a fost făcut chiar de artist pe rețelele de socializare. 

Vești triste pentru fanii lui Tudor Gheorghe

Tudor Gheorghe și-a exprimat regretul pentru faptul că nu va putea să-și încânte fanii de sărbători cu melodiile sale. Artistul a postat un mesaj pe rețelele de socializare, în care a anunțat că a fost nevoit să anuleze concertul ”Valsurile mele” din data de 25 decembrie, de la Sala Palatului, din cauza problemelor de sănătate cu care se confruntă. Acesta nu a dat mai mult detalii, însă și-a asigurat fanii că se vor întâlni pe data de 12 ianurie, tot la Sala Palatului.

„Dragii mei, Îmi pare nespus de rău că acum, în preajma sărbătorilor, nu pot vă aduc un dram de bucurie la Sala Palatului cu acest spectacol liniștitor.

O răceală parșivă m-a găsit pe drumurile țării, fie prin camere de hotel, mai mult sau mai puțin încălzite, fie pe unele scene unde mai mereu simți cum bate vântul, dar… acum acestea nu mai contează. Vă rog să mă iertați că m-am îmbolnăvit, dar sigur ne vom revedea curând sănătoși, pe 12 ianuarie la Sala Palatului„, a scris maestrul Tudor Gheorghe pe pagina sa de Facebook.

Ce pensie primește Tudor Gheorghe de la statul român

Tudor Gheorghe a vorbit la Antena 3 despre patriotism, despre viitor, dar şi despre cum se descurcă de când facturile la gaz au ajuns la sume colosale. De asemenea, maestrul a dezvăluit și ce sumă de bani primește de la statul român. 

"Nu cred că ne ţine cineva. Că vezi doamne, de afară ni se pun piedici. Nu.

Noi suntem cu cozile noastre de topor, noi suntem cei care ne-am vândut ţara şi am făcut-o pe gratis pentru interese meschine, minore ale unor indivizi care, este adevărat că s-au îmbogățit şi ei şi copiii şi strănepoții lor, şi nu o să-i judece nimeni, din păcate.

Dar asta este viaţa. Eu cred însă că această ţară mai are resurse, nu din punct de vedere material. Că resurse există sub pământul ăsta.

Se ştie că avem gaze, avem potențial energetic foarte mare. Avem un potențial creator extraordinar. Asta trebuie speculat, cu asta trebuie noi să ne ducem în străinătăţuri", spune maestrul Tudor Gheorghe, la Antena 3.

Tudor Gheorghe a declarat că primește de la stat o sumă de 3.000 de lei. Artistul consideră că este o pensie bună pentru un artist. 

„Am o pensie bună asigurată de la stat, cred că vreo 3.000 de lei liniștiți dacă îmi şi măresc acuma.Pentru un artist este o pensie bună", a dezvăluit maestrul Tudor Gheorghe.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel