Vești super pentru Berbec, Rac și Capricorn. Teste și neplăceri pentru Taur, Vărsător și Pești

Data publicării:
Sursa foto: unsplash, autor Jasmin Ne
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Jasmin Ne

Previziuni. Tabloul astrologic al momentului vine cu vești bune și mai neplăcute pentru unele zodii. 

Tranzitele actuale sunt unele semnificative. Nu doar pentru perioada următoare, ci pentru întregul an. 

Saturn a intrat în Pești. Învățăm să separăm realitatea de așteptări. Unii vor fi obligați să traseze o linie clară între ce cred ei și ceea ce se întâmplă cu adevărat. Pe moment, nu ne vom simți bine, dar cu timpul ne vom da seama că avem nevoie de o încheiere/un reset. 

Pluto și-a început tranzitul în Vărsător. Se va ocupa mai degrabă de mentalul colectiv. 

Marte a ieșit din semnul contaminat de retrogradare al Gemenilor și a pășit în Rac. Când te gândești la Marte în Rac, gândește-te la verbul a construi. La fundația unei case. Este adevărat că acest tranzit poate veni și cu multe frustrări, pentru că, dacă Marte vrea război, Racul își dorește armonie, liniște, siguranță, cămin, confort, echilibru.

Vă dați seama că aceste evenimente se resimt serios în viața anumitor nativi. Care probabil se vor întreba ce au de făcut. Atunci când vorbim de planete transpersonale/transgeneraționale(Saturn/Pluto), nu prea avem ce face. Dar atunci când ne gândim la Marte, ne putem da seama cum să acționăm. Acum vorbim de securizare. 

Jupiter își va începe și el în curând tranzitul în Taur(16 mai) și ne va atrage atenția tot asupra faptului că trebuie să ne gândim la siguranța noastră de zi cu zi și să nu mai așteptăm de la nimeni nimic. 

Berbec/Ascendent în Berbec

Să nu uităm ceva! Jupiter se va mai întoarce în semnul tău abia în aprilie 2034! Să ne reamintim că este Marele Benefic, planeta care aduce beneficii, expansiune, amplificare. Ce trebuie să faci tu în continuare? Mai ales până pe 16 mai? Să vezi doar partea plină a paharului sau, dacă nu există, să o creezi tu. Să te întâlnești cu viața. Jupiter îi avantajează pe cei optimiști! Și nu este cazul să îți fie teamă că ai prea multe în cârcă, se va ocupa el să îți arate că de unele nu ai nevoie. Fă tot posibilul să călătorești cât mai mult! Să fii mai deschis. Să stai în compania oamenilor de la care ai ce învăța. Și de a te preocupa și de bogăția spiritului. 

Citește continuarea pe ASTROSENS



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel