Vești spectaculoase pentru Berbec, Leu și Săgetător în luna iunie. Îngrijorări pentru Taur și Scorpion

Foto: Freepick @pikisuperstar
Descriere foto: Foto: Freepick @pikisuperstar

Horoscop iunie 2022. Care vor fi cele mai avantajate zodii și de ce?

Așteptam de mult o lună atât de bună din punct de vedere astrologic. După un început de an destul de controversat și confuz, iată că astrele se pun de acord să ne ofere momente memorabile. Tranzitele din iunie sunt menite să ne scoată dintr-o lene acută și să ne dea curaj, încredere și nevoie de prospețime. 

Cu Marte și Jupiter în Berbec, nu putem decât să ne folosim furia într-un mod pozitiv! 

Unele zodii vor beneficia din plin de tranzitele din iunie, iar altele vor avea lecții de învățat.

Berbec/Ascendent în Berbec

Luna iunie vă priește din plin, vă veți simți ca peștele în apă. Veți avea extrem de mult curaj pentru a vă pune planurile în aplicare și vor apărea de peste tot ocazii, oportunități. Trebuie să vă duceți și să luați ceea ce vi se cuvine. Aveți mare grijă, însă, la furia pe care o veți simți, căci în luna iunie s-ar putea să iasă la suprafață. E posibil să treceți prin crize, să comentați la orice, pe moment vi se urcă pur și simplu sângele la cap, vă agită și începeți să spuneți lucruri pe care nu ați fi vrut să le spuneți în alte cazuri. Aveți grijă să nu vă vărsați nervii pe nimeni. Veți spune lucruri care dor, s-ar putea să faceți reproșuri, să vă certați cu partenerul de viață, dar și cu colegii de la muncă. Vi se reactivează nevoia de a fi cineva, de a fi văzut și asta nu este un lucru rău, faceți pasul acela înainte, pasul la care visați de mult timp. Pentru a-l face în mod sănătos, astrologul Daniela Simulescu vă recomandă sport, mișcare, călătorii, aveți mare nevoie de asta. Bucurați-vă de viață, faceți-vă și anumite plăceri, cumpărați-vă ceva pentru voi. E ca și cum a început un sezon nou în viața voastră. 

Leu/Ascendent în Leu

Au fost multe planete în casa a 8-a, acum ele sunt în casa a 9-a. Nu mai este cazul să vă plângeți, ci să fiți mult mai încrezători. Nu vă plângeți celor din jurul vostru, ci mai degrabă spuneți-le ce planuri aveți și cât de încărcat este programul vostru cu toate direcțiile în care doriți să porniți. În luna iunie, pe lângă călătorii, evenimente și plimbări, ar fi bine să folosiți casa a 9-a și să vă gândiți la următorul pas, care este obiectivul vostru. Dacă puteți să schimbați, ar fi minunat. Încercați să aveți o conexiune cu acel ideal. Ar fi bine să vă rugați, să meditați, să meditați la cine anume vreți să fiți și să intrați în competiție nu cu ceilalți, ci cu voi înșivă. E o lună nemaipomenită pentru cei care au de dat examene, pentru cei care au avut restanțe. Venus în e în casa a 10-a, e o lună interesantă atât pe plan profesional, cât și pe plan amoros. Venus din casa a 10-a face careu cu Ascendentul și cu Descendentul vostru? Ce înseamnă asta? Că vă provoacă să vreți ceva, să vreți plăcere, bucurie, iubire, poftă de viață, poftă de a vă îndrăgosti. Sunteți mai dornici de a cunoaște oameni. Aveți mare grijă la zona financiară, nu cheltuiți mai mult decât este cazul. Încercați să mai și economisiți. Luna iulie va fi mult mai bună pentru voi.

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Este o lună extraordinară, nemaipomenită pentru nativii Săgetător, „astrele ne dau, însă nu ne bagă și în traistă”. Luna iunie este pe placul vostru, Soarele este în casa a 7-a, Marte și Jupiter în casa a 5-a, Venus în casa a 6-a, Mercur se va întoarce și el în casa a 7-a. La voi trebuie să fie vacanță, indiferent de ce se întâmplă. Trebuie să fie o joacă, o aventură, să o țineți din bucurie în bucurie. Mergeți la evenimente, cochetați. E o lună bună și pentru a petrece timp cu copiii sau pentru a concepe dacă vă doriți copii. Este o lună bună și pentru investiții. Veți putea găsi idei bune pentru a face bani. Veți emana vibrație pozitivă, pasiune, iar starea voastră atrage, vinde. Vă veți face plăceri, însă plăcerile astea pot însemna cheltuieli, e posibil să aruncați cu banii în stânga și în dreapta, așa că puțină atenție aici. Puteți reaprinde focul pasiunii dacă aveți o relație de mai mult timp. Îndrăzniți mai mult. Dacă relație nu vă funcționează, nu vă temeți, rupeți-vă, treceți peste frică.  Există risc pentru infidelități.

Citește mai departe pe ASTROSENS.ROGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Giorgiana Croitoru | Dată: 28 mai 2022, 17:52 | Categorie: Horoscop
Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience