Vești proaste pentru Daniel Onoriu. Pilotul va sta încă 30 de zile în arest la domiciliu

Data publicării:
Daniel Onoriu, foto Instagram
Descriere foto: Daniel Onoriu, foto Instagram

Daniel Onoriu este urmărit de probleme. Fostul pilot de curse va sta încă 30 de zile în arest la domiciliu.

Daniel Onoriu a fost arestat preventiv, după ce a încălcat ordinul de protecție impus de fosta sa soție, Isabela. Acum, fostul pilot de curse a primit o nouă lovitură. Mai exact, în urmă cu două săptămâni instanța de judecată a decis prelungirea arestului la domiciliu pentru pilotul de raliuri.

Fostul pilot de curse va sta încă 30 de zile în arest la domiciliu

Daniel Onoriu a fost arestat în luna noiembrie. Înainte de Sărbători, fostul pilot de raliuri a fost plasat în arest la domiciliu. pe 6 febrierie, instanța a decis ca bărbatul să mai stea încă 30 de zile în arest la domiciliu. 

„În baza art. 222 alin.2 C.proc.pen. rap. la art. 218 C.proc.pen., admite propunerea de prelungire a măsurii arestului la domiciliu, formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti, în dosarul de urmărire penală nr. 11070/P/2022.

Dispune prelungirea măsurii arestului la domiciliu luate fa?ă de inculpatul ONORIU DANIEL CĂTĂLIN, …, prin încheierea judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Bucureşti nr. 847/13.12.2022, pronunţată în dosarul nr. 60593/299/2022, pe o perioadă de 30 de zile, de la data de 11.02.2023 până la data de 12.03.2023 inclusiv. În baza art. 275 alin.3 C.proc.pen., cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Cu drept de contestaţie, în termen de 48 de ore de la comunicare. Pronunţată în camera de consiliu, astăzi, 06.02.2023”, se arată pe Portalul Instanțelor de Judecată.

Daniel Onoriu, primele declarații după ce a aflat că fosta soție, Isabela, și-ar fi găsit fericirea în brațele unui alt bărbat

Recent, Daniel Onoriu a reacționat, după ce ar fi aflat că fosta sa soție și-a găsit fericirea în brațele altui bărbat. 

„Până la vârsta ei, nu a muncit o secundă, cum crezi că ar angaja-o cineva? Când te duci să te angajezi, nu îți trebuie un CV? Am muncit colo-colo. Ea a muncit nicăieri. Nu e normal să ai în viață pe unul care are bani? Ea dacă n-a fost în stare să mă iubească pe mine, care sunt un romantic și

un băiat cu bani, dar am avut ghinionul să fiu în comă două luni de zile și femeia a luat-o ușor spre alt bărbat.(...) Uite că eu trăiesc și în loc să mă îngrijească, pentru că încă sunt bolnav, imaginează-ți că mușchii mei nu mai există, s-au atrofiat. În loc să mă îngrijească, ea se plimbă cu milionarul ei prin Thailanda. Nici nu mă doare, am scos de la suflet. Eu știu că nu mă iubește de mult, ea nu știe să iubească ”,  a spus Daniel Onoriu, pentru un post TV.

Daniel Onoriu ar fi aflat identitatea noului iubit al Isabelei

Daniel Onoriu susține că a aflat deja cine este noul partener al Isabelei, fostei sale soții. Totodată, fostul pilot de curse este de părere că respectivul, pe nume Andrei, ar fi o nouă „victimă” a femeii. 

„Ce părere? Are o față de copil din ăsta care a făcut bani din calculatoare. Bravo lui, felicitări lui. Pentru mine, săracul este o victimă de-a Isabelei. Dacă n-ar avea bani, se mai uita la el? Nu știu cât o să stea cu băiatul acesta, poate să și mărite, dar vreau să îl anunț public pe băiatul acesta, Andrei îl cheamă…Săracul este o victimă a unei femei care pare inocentă la prima vedere, dar ea este, de fapt, un diavol”,  a mai spus Daniel Onoriu.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel