Vești pentru Zodii, 26 septembrie 2022, Lună Nouă în Balanță: Dileme și „negocieri cu mănuși de catifea”. VIDEO

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto> unsplash, autor : Luke Pennystan
Descriere foto: Sursa foto> unsplash, autor : Luke Pennystan

Luna Nouă în Balanță este un moment în care ne gândim la viitor, medităm, începem ceva, ne punem intenții, spune astrologul Daniela Simulescu. Semnul Balanței ne vorbește despre echilibru, iar de data aceasta, trebuie să găsim echilibrul ÎN NOI, înăuntrul nostru. Să ne punem ordine în ceea ce suntem cu adevărat, fără a ne lăsa pradă exceselor, promisiunilor fără fond și dorinței de validare. 

O Lună Nouă înseamnă că avem Soarele și Luna în același semn, iar din punct de vedere simbolic, se deschide în fața noastră o etapă a începuturilor, deci putem să luăm un creion și o foaie și să ne „înarmăm” deja cu intenții, să vedem ce putem făuri pentru următoarea lună. 

Luna Nouă din semnul Balanței se va petrece pe 26 septembrie 2022, la ora 00:55 (ora României), conform Observatorului Astronomic „Amiral Vasile Urseanu”. 

Având în vedere că Mercur revine în Fecioară, energia momentului ar putea să ne arate că lucrurile nu stau perfect așa cum ne-am dori. Nu trăim într-o lume ideală, scenariul perfect nu poate exista în realitate, așa că va trebui să găsim în noi capacitatea de a ne adapta și de a vedea ce anume este suficient de bun chiar dacă nu este perfect. Revenind la ideea de relație, este un moment excelent să vedem cum putem să îi ajutăm pe ceilalți, dar să învățăm să ne lăsăm și noi, la rândul nostru ajutați. Să cerem sfatul celorlalți, să îi întrebăm „ce vezi tu și eu nu pot vedea”? Să găsim specialiști și să ne cultivăm spiritul de echipă. 

Astrologul Daniela Simulescu punctează, totodată, și importanța acestei zile în direcția esteticii, a frumosului și a relațiilor de cuplu: „ zi bună pentru intenții legate în primul rând de zona relațiilor amoroase. Vom fi preocupați de ce este frumos.  Ne putem îmbunătăți garderoba sau ne putem schimba stilul vestimentar. Sau de ce nu, chiar look-ul!”

Previziuni, dileme și negocieri pentru toate Zodiile

Berbec/ Ascendent în Berbec

Luna Nouă se petrece pe casa a 7-a, apar decizii pe partea relațională. Nu știi exact ce alege și cum alege Balanța, însă cu siguranță că poți să fii mai diplomat, mai sociabil și mai dornic de evenimente. Cu cât ești mai diplomat și mai sociabil, cu atât îți va fi mai bine.

Taur/ Ascendent în Taur

Luna Nouă se petrece pe casa a 6-a, vor fi niște dileme legate de relațiile cu colegii, deci vei evita o anumită decizie în acest sector al muncii. Să îți creezi niște ritualuri referitoare la cum să te simți bine, acesta ar fi principalul sfat al astrologului, însă încearcă să nu fii propriul tău doctor.

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Bucurie, pasiune, suflet de copil, exprimare de sine, hobby-uri, toate acestea pot fi aduse în atenția ta odată cu această Lună Nouă în Balanță. Este o perioadă să faci chestii cu copiii, să te implici în activități cu ei. Dar să te și bucuri de viață, să te bucuri precum un copil, acesta este secretul. 

Cite;te continuarea pe ASTROSENSGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel