Vești noi despre starea de sănătate a lui Mihai Budeanu. Cum se simte membrul trupei 3 Sud Est

Data publicării:
Mihai Budeanu, facebook
Descriere foto: Mihai Budeanu, facebook

Membrii trupei 3 Sud Est au făcut primele declarații despre starea de sănătatea a colegului lor, Mihai Budeanu, după ce a fost infectat cu COVID-19.

După ce Mihai Budeanu a fost infectat cu COVID-19 și a ajuns în stare gravă pe secția de Terapie Intensivă, iată că apar și primele vești despre starea lui de sănătate. Colegii artistului din trupa 3 Sud Est și-au ținut fanii la curent cu ultimele informații despre starea de sănătate a lui Mihai Budeanu. Recent, aceștia au dat cea mai bună și așteptată veste: starea colegului lor de îmbunătățește, semn că artistul a trecut peste ce era mai greu.

De asemenea, colegii lui Mihai Budeanu au ținut să le mulțumească faniilor în numele colegului lor pentru toate gândurile de bine și mesajele de susținere: "Dragi prieteni, starea de sănătate a lui Mihai se îmbunătățește. Credem că perioada critică a trecut, după mai multe zile dificile în Terapie Intensiva. Urmează recuperarea. Mulțumim pentru grija voastră și urările de bine!", a fost mesajul scris de ceilalți membrii ai trupei 3 Sud Est pe rețelele de socializare.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 3 Sud Est (@3sudest_official)Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel