Vești încurajatoare pentru Berbec, Leu, Săgetător, Gemeni. Previziuni cam sumbre pentru Taur, Fecioară, Scorpion în mai 2022

Data publicării:
Sursa foto: unsplash, autor Atikh Bana
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Atikh Bana

Daniela Simulescu, astrolog și redactor-șef Astrosens.ro, aduce în prim-plan previziunile lunii mai și veștile pentru fiecare Zodie și Ascendent. 

Berbecii, Leii, Săgetătorii și Gemenii vor avea parte de multe surprize plăcute și vor putea răsufla ușurați. Taurii ar face bine să fie mai atenți la sănătate, iar Fecioarele stau ca pe ghimpi în relații, iar Scorpionii își propun să muncească prea mult. 

Berbec / Ascendent în Berbec

Vin veștile bune pentru Berbeci care vor avea o lună excelentă. Deși s-ar putea și ca luna iunie să le aducă daruri acestora, în mai demarează multe proiecte care s-ar putea să îi ajute atât în carieră, dar și în viața personală. Intrarea lui Jupiter în Berbec face ca aceștia să aibă șansa să aducă expansiunea în toate sectoarele vieții lor. Chiar și Mercur retrograd în avantajează pe Berbeci și vine cu oportunități pentru aceștia. Puțină grijă la bani totuși. Ar fi bine ca Berbecii să investească ceva timp în educația financiară.

Leu / Ascendent în Leu

Leii au șansa să scape de tot ce i-a tras în jos în ultima perioadă și să plece. Dacă luna mai aduce ceva pentru acești nativi, cu siguranță aduce oportunitatea de a schimba ceva, de a pleca, de a lua bagajele și a le urca în primul tren cu o destinație nouă. Ei ar face bine să pornească într-o călătorie care îi va ajuta cu siguranță să își redefinească limitele și scopul, sensul în viață. Profesional, e o perioadă foarte bună pentru a rezolva probleme de comunicare. 

Gemeni / Ascendent în Gemeni

Gemenii pot lăsa munca și stresul deoparte și pot merge cu toată inima către relaxare, socializare și multă voie bună în comunitatea din care fac parte. Vine o perioadă fantastică pentru ieșiri la cinema, la teatru sau la concerte, așa că dragi Gemeni, spuneți „NU” stresului și mergeți la distracție! O să vă priască!

Săgetător / Ascendent în Săgetător

Toate eforturile voastre din ultima perioadă își vor primi roadele în sfârșit! Vă veți bucura de tot ce ați realizat. De altfel, în luna mai „bucuria” este un cuvânt-cheie pentru voi, căci vă veți bucura precum niște copii. În mai veți avea chef pentru tot felul de lucruri care vă fac plăcere, vă puteți apuca de studii pe care doreați de mult să le începeți sau puteți să vă simțiți încântați de noi pasiuni. 

Citește continuarea pe ASTROSENSGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel