Vești importante de la Mercur direct pentru Berbec, Rac, Balanță și Capricorn

Data publicării:
Sursa foto: unsplash, autor Drew Saurus
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Drew Saurus

Mercur, planeta gândirii și a planificării, mai este retrogradă până mâine, pe 18 ianuarie. Iată că din a doua parte a lunii ianuarie, putem începe să vedem și o parte mai roz a acestui an. Însă, iată ce vești are Mercur în această săptămână pentru cele 4 zodii: Berbec, Rac, Balanță și Capricorn.

Pe 18 ianuarie, Mercur își va relua mersul direct în semnul Capricornului. Ne reamintim că și-a început retrogradarea pe data de 29 decembrie 2022. Dar efectele pot dura până pe 11 februarie! De mâine încolo ne vom putea organiza viața așa cum ne dorim. Nu va trebui să ne mai lovim de probleme din trecut.

Gândirea va fi pragmatică, deci nu ne vom mai lăsa furați de peisaj și vom putea lua decizii importante. Doar cu responsabilitate și asumare. Putem spune că a doua parte a lunii va fi mult mai bună, dat fiind faptul că Marte și Mercur sunt directe. 

Berbec/ Ascendent în Berbec

Marte, guvernatorul tău și-a oprit retrogradarea în semnul Gemenilor zilele trecute, așa că acesta este un aspect bun. Este un moment optim să începi să te recalibrezi. Când Mercur o să-și oprească retrogradarea în Casa a 10-a, o să ai mai multă ambiție și începi să te miști mai cu spor.

Pot veni și foarte multe evenimente neașteptate, însă ai în sfârșit energia și curajul să fii de acord cu ajustările din viața ta. Dacă până acum te-ai frustrat și te-ai enervat, de acum încolo lucrurile vor merge într-o direcție mult mai bună.

Intrarea Soarelui în Casa a 11-a te invită să fii mult mai sociabil, să ieși în oraș, să petreci mai mult timp cu oamenii dragi, să interacționezi cu alții și să ceri ajutorul. Ai nevoie de prospețime, care nu poate veni decât cu ajutorul celorlalți. Fii mai deschis și mai optimist. Este o perioadă bună și pentru cursuri și educație.

Rac/ Ascendent în Rac

Luna Nouă de pe 21 ianuarie se va petrece în Casa 8-a. De aceea, nu este o săptămână care să-ți placă foarte mult, pentru că sunt mai degrabă zile în care să dai energie celor din jur, mai ales că Luna este guvernatorul tău. 

Tinzi să trăiești la extreme și orice poate declanșa în tine o emoție. Ești atât de sensibil și de vulnerabil pe dinăuntru, încât orice o să te atingă, fie că vine din partea mamei, a partenerului sau unei alte persoane. Mercur își va opri retrogradarea în Casa a 7-a. 

Cu Jupiter în Casa a 10-a, trebuie să înveți să te dezlipești de alții și să nu te mai declanșezi din nimicuri, pentru că pierzi timp prețios cu supărări și victimizări. Poți începe să te gândești la ce poți să renunți. Cu Lilith în Casa a 2-a, merită să pui mai mult accent pe propria valoare.

Citește continuarea pe ASTROSENSGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel