Vești îmbucurătoare pentru Gemeni, Balanță, Vărsător, Săgetător. Provocări și haos pentru Rac și Capricorn. După 21 mai

Sursa foto: unsplash, autor Kristina V
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Kristina V

Horoscop. Sezonul Gemenilor se va resimți serios în viețile unora dintre zodii. 

Soarele se va muta pe 21 mai în semnul Gemenilor. Și ne va ajuta să facem trecerea de la consecvența și rigiditatea Taurului la nevoia de schimbare și diversitatea Gemenilor. Cel puțin până pe 21 iunie, vom fi mai dornici de socializare, vom trece prin mici schimbări în viața de zi cu zi și vom avea tendința de a jongla cu mai multe activități în același timp. 

Oricum, semnul Gemenilor are rolul de a ajuta sămânța plantată în sezonul Taurului să prindă rădăcini în “solul fertil” al Racului, astfel încât să încolțească în sezonul Leului. 

Logica astrologiei poate fi aplicată și în rutina noastră. Dacă am fost destul de statici, și la propriu și la figurat, putem folosi perioada 21 mai-21 iunie pentru a găsi și alte fațete ale unei situații. De ce să folosim doar unul dintre grade când avem 360 la dispoziție? Bineînțeles, comunicarea va fi cea care ne va ajuta să vedem lucrurile diferit. 

Și cum până pe 3 iunie, vom “beneficia” și de retrogradarea lui Mercur, stăpânul Gemenilor, putem spune că avem șanse reale de a relua situații din trecut cărora să le dăm noi direcții. 

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Soarele intră în semnul vostru, vă aduce vitalitate, curaj, poftă de viață, o să vă planificați concediul, o să ieșiți, o să mergeți la tot felul de evenimente. O să vă priască. Fiți atenți la tot ce înseamnă sănătate, aveți grijă și la hrană și odihnă. Și vă veți lua mult mai în serios. Oricum, nu vă veți plictisi deloc până pe 21 iunie!

Balanță/ Ascendent în Balanță

Vă priește, fiind semn de aer. Vă ajută, e o perioadă bună pentru studii, examene. S-ar putea să simțiți nevoia să credeți în ceva. S-ar putea să vă reluați principiile și valorile. Să vedeți în cine credeți și mai ales, de ce credeți. O să vă gândiți cum să faceți să vă fie mai bine. O perioadă bună de călătorii până pe 21 iunie. 

Vărsător/ Ascendent în Vărsător

Pentru voi Soarele prin casa 5-a aduce bucurie, veselie, joc. Nu e nevoie să fii copil ca să te joci și să creezi. Relația cu copiii va fi importantă. Puteți să vă înscrieți la un curs pe care vi-l doreați de mult timp, puteți să dansați, să mergeți în parc, să faceți sport, să profitați de vremea bună. O să vă relaxați. Tu ești cea mai importantă ființă din viața ta!

Citește continuarea pe ASTROSENSGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 18 mai 2022, 13:30 | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience