Vești de la HOLLYWOOD: Care este numele actorului care va juca alături de Sandra Bullock în "The Lost City of D"

Data actualizării: | Data publicării:
Sandra Bullock, instagram
Descriere foto: Sandra Bullock, instagram

Mai multe surse de la Hollywood au dezvăluit cineva este actorul care va juca alături de Sandra Bullock în mult așteptatul film "The Lost City of D".

Channing Tatum se află în faza finală a negocierilor pentru a se alătura Sandrei Bullock în noua producţie Paramount Pictures "The Lost City of D", conform unei informaţii publicate de revista Variety, care citează "multiple surse" de la Hollywood, potrivit Agerpres.

Sandra Bullock este şi unul dintre producătorii acestui film de aventuri, prin compania sa, Fortis Films, alături de Liza Chasin şi de compania 3dot Productions.

Filmul, ce va fi regizat de Adam şi Aaron Nee, are drept personaj principal o scriitoare de romane de dragoste (Bullock) nevoită să pornească într-un turneu de promovare a noii sale cărţi alături de modelul masculin care apare pe coperta volumului (Tatum), până când o tentativă de răpire îi aruncă pe amândoi în vâltoarea unei aventuri prin junglă, demonstrând că viaţa poate fi mult mai interesantă şi mai romantică decât ficţiunea.

Noua producţie va fi bazată pe o idee de Seth Gordon şi un scenariu adaptat de Dana Fox după o variantă iniţială semnată de Oren Uziel.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel