Vești bune și rele pentru Berbec, Săgetător, Fecioară și Pești. Revoluție pentru Vărsător și oportunități pentru Taur

Data publicării:
Sursa foto> unsplash, autor Sammie Chaffin
Descriere foto: Sursa foto> unsplash, autor Sammie Chaffin

Previziuni. Unele zodii nu se vor plictisi deloc în următoarele luni!

Ne apropiem cu pași rapizi de următoarele tranzite: Saturn în Pești(din 7 martie), Pluto în Vărsător(din 23 martie) și Jupiter în Taur(din 16 mai). Deocamdată, în februarie, suntem mai liniștiți. Dar din martie se schimbă foaia! Bineînțeles că nu toți vor fi afectați de aceste evenimente astrologice, dar celor care vor fi luați în colimator le spun de pe acum să încerce să își simplifice viața de pe acum. 

Berbec/Ascendent în Berbec

Îți reamintesc faptul că întâlnirea ta cu Jupiter, Marele Benefic, se va mai petrece abia în aprilie 2034! Cu alte cuvinte, până pe 16 mai te bucuri de tranzitul lui doar dacă alegi să faci ceva nou. Să îndrăznești. Să lupți pentru tine! Ar fi indicat să vezi doar partea plină a paharului sau, dacă nu există, să o creezi tu. Jupiter adoră ambiția și grandoarea! Pentru el, niciodată nu este prea mult. Dacă până în mai, dispar oameni sau lucruri, să nu te superi sau să nu te temi. Este strategia lui. Lasă în viața ta doar ce te poate face să crești. Deci în primele luni din 2023, am putea spune să ești favoritul! Tu vei primi cele mai multe oportunități. Ți-ar prii să te preocupi și de educație sau de planificarea unor călătorii în locuri unde nu ai mai fost.

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Jupiter, guvernatorul tău, se află într-un semn prieten ție. Beneficiezi de creativitate, bucurie, poftă de viață și dorință de iubire și aventură. Relațiile cu copiii se pot îmbunătăți. Unii dintre voi își vor dori urmași. Și până la urmă, trebuie să îți permiți să te distrezi acum. Și să nu te superi dacă vei avea mai multe chetuieli aiurea. Din marte, Saturn te va obliga să îți schimbi stilul de viață. Familia te va responsabiliza, atât cea pe care ai primit-o, dar și cea pe care ți-o faci. Este posibil să apară probleme în ceea ce privește locuința. 

Pești/Ascendent în Pești

Știi care subiectul asupra căruia va trebui să meditezi? Gestionarea devotamentului. Este nevoie de mai multă aplecare asupra generozității sau nevoii de sacrificiu. Jupiter tranzitează casa resurselor și s-ar putea să dai prea mult la alții. Din martie, tot ce exagerat va fi corectat de către Saturn, care își va începe tranzitul în semnul tău. Și va mai avea și alte pretenții! Să te mai uiți și în buletin, să îți accepți vârsta și limitele. Pe moment, unele conștientizări vor fi dure, dar doar acceptarea îți va aduce și lucruri bune. Cert este că trebuie să te pregătești de o maturizare pe toate planurile din martie. Până atunci nu ar strica, să dedici timp suplimentar sănătății. 

Cite;te continuarea pe ASTROSENS

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel