Vești bune pentru Scorpion, Vărsător, Taur și Pești. Posibile pierderi pentru Berbec și Gemeni

Data publicării:
Sursa foto: pexels.com
Descriere foto: Sursa foto: pexels.com

Sezonul Scorpionului se va simți mai serios acum după eclipse. 

Scorpionul este unul dintre cele mai complexe semne ale zodiacului. Este un semn de apă guvernat de Marte fierbinte și este, de asemenea, un semn fix, care nu se potrivește cu natura curgătoare și fluidă a apei. Gândeşte-te la o oală cu apă clocotită, care nu clocotește, dar este suficient de fierbinte încât să te ardă. Dictonul „apele calme sunt adânci” îl descrie bine pe Scorpion - la exterior, acest semn nu te lasă niciodată să-i vezi cum transpiră, dar sub suprafața calmă este o adâncime remarcabilă. Indiferent care este zodia ta, canalizezi această energie chiar acum. Te simți mai emotiv, explorezi cel mai sinele tău interior și devii o persoană mai privată.

Soarele mai petrece timp în semnul Scorpionului până pe 22 noiembrie, timp suficient ca unii dintre noi să deschidem ochii, să ne trezim din unele crize sau de ce nu, să creem unele noi. Sezonul Scorpionului vorbește întotdeauna despre supraviețuire, renaștere, extreme, introspecție, atașamente. Vom căuta dedesubturile și secretele.

Perioada eclipselor s-a terminat. Deci nu vor mai fi legături cu Nodurile Lunare. Zilele următoare, Soarele va face un careu cu Saturn, ultimul hop. Dar după ne va ajuta să ne focusăm serios pe obiectivele noastre. Până pe 22 noiembrie, trebuie să recunoaștem ce este autentic în noi și ce nu. Și să înlăturăm reziduurile. 

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Soarele tranzitează casa a 10-a. Unele decizii legate de cariera și statutul tău vor fi destul de radicale. Chiar și pentru tine. Nu vei mai fi dispus să faci compromisuri. De niciun fel. Atitudinea ta va provoca nemulțumiri, dar nu vei mai fi dispus să faci un pas înapoi. Tot răul spre bine. Atenția asupra carierei îți va consuma timp, iar partenerul îți va atrage atenția. 

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Soarele îți tranzitează exact semnul. Teoretic, primești de la astre o porție sănătoasă de energie, vitalitate și încredere. Și să nu uităm de carismă! Dar trebuie să ai grijă la faptul că vei face simbioză cu statutul tău profesional. Și că îți vei neglija relația sau vei deveni arogant cu oamenii dragi. Narcisismul este bun, dar în limite. Poate nu mai amâni analizele alea medicale!

Taur/ Ascendent în Taur

Soarele va tranzita casa a 7-a. Relațiile și parteneriatele vor primi atenție, dorită sau nu. Va trebui să fii mai prezent în relația de cuplu sau să îți dai seama dacă persoana iubită și-a modificat comportamentul sau nu. Pentru cei singuri, pot apărea nenumărate posibilități, exact acolo unde nu s-ar fi așteptat. Deci ieșiți din casă!

Citește continuarea pe ASTROSENSGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel