Vești bune pentru Scorpion și Pești. Provocări pentru Săgetător, Leu și Gemeni

Data publicării:
Sursă foto: Freepick/ pikisuperstar
Descriere foto: Sursă foto: Freepick/ pikisuperstar

Previziuni Sezonul Scorpionului.

Până pe 22 noiembrie, ne aflăm în continuare în plin sezon al Scorpionului. Adică, Soarele traversează acest semn. 

Să nu uităm că Scorpionul este unul dintre cele mai complexe arhetipuri din astrologie. Este un semn de apă condus de pasionalul Marte și, în același timp, este un semn fix, care nu se aliniază cu natura fluidă și în mișcare a apei. Poți să-ți imaginezi ca un vas cu apă clocotită care nu dă semne vizibile de clocotire, dar este suficient de fierbinte încât să poată arde. La suprafață, vom părea calmi și imperturbabili, dar sub această aparență se află o adâncime remarcabilă. Indiferent de zodia ta este posibil să te conectezi cu această energie acum. Poate simți o intensificare a emoțiilor, explorezi aspecte mai profunde ale sinelui tău și devii mai secretos. 

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Sezonul tău continuă până pe 22 noiembrie! Deci îți vom face urări! La mulți ani! Soarele face echipă cu Marte, guvernatorul tău, și Mercur(până pe 10 noiembrie). Această triplă conjuncție aduce un impuls de energie, vitalitate și încredere, putere, curaj. Pe scurt: chef de viață! Poate ar fi momentul să-ți faci tu primul un cadou. Astrele îți recomandă să ții cont și de sănătate, nu doar de cumpărături în magazine. 

Pești/Ascendent în Pești

Soarele se află în casa a 9-a, împreună cu Mercur și Marte. Acest sezon ți se potrivește de minune! Îți pui noi obiective. Te va ajuta să călătorești, să înveți, să muncești cu un scop sau să fii mai priceput la întocmirea actelor. De asemenea, este o perioadă bună pentru rezolvarea problemelor legale sau administrative și pentru aprofundarea legăturii cu divinitatea. Ai nevoie de lărgirea orizonturilor și de a-ți da seama ce contează cu adevărat pentru tine. 

 

Citește continuarea aici.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel