Vești bune pentru frații Tate. Milionarii britanici au scăpat de arestul la domiciliu: „Nu m-am simțit frustrat în închisoare. Singura nedreptate pentru mine a fost că...”

Data publicării:
Frații Tate/ Inquam Photos / George Călin
Descriere foto: Frații Tate/ Inquam Photos / George Călin

Frații Tate au scăpat de arestul la domiciliu. Tristan Tate a făcut și primele declarații în acest sens. 

Andrew Tate, în vârstă de 36 de ani, a fost acuzat de violarea uneia dintre victime, în timp ce Tristan, în vârstă de 34 de ani, a fost acuzat de instigarea altora la violență. Toate cele patru persoane au fost trimise în judecată și au stat o perioadă în arest la domiciliu.

Vești bune pentru frații Tate. Milionarii britanici au scăpat de arestul la domiciliu

Acum, frații Tate au scăpat de măsura arestului la domiciliu și sunt cercetați sub control judiciar, potrivit deciziei luate de Curtea de Apel București. Tristan Tate a oferit, pentru Antena 3 CNN, primul interviu de la începerea anchetei DIICOT. 

„Ca un om care trăiește în lux și confort tot timpul, bineînțeles că închisoarea nu este luxoasă sau confortabilă. Știi, de fapt nu am avut probleme cu închisoarea. Nu m-am supărat în închisoare, nu m-am enervat în închisoare. Nu m-am simțit frustrat în închisoare. M-am uitat în jurul meu la paturile metalice reci, cu saltele murdare și foarte incomode, cu insecte și gândaci în jur și nu este un loc plăcut pentru a fi.

Dar asta mă face și fericit, pentru că nu cred că infractorii merită confort. Singura nedreptate pentru mine a fost că eram acolo. Dar când am auzit poveștile unora dintre ceilalți bărbați care erau în închisoare cu mine: tipul ăsta a bătut un bătrân cu o lopată, tipul ăsta a furat de la o bătrână, tipul ăsta e un adevărat traficant de persoane, tipul ăsta e un proxenet, tipul ăsta e un traficant de droguri.

Am zis: Știi ce? E bine! Mă bucur că pușcăria e nașpa, pentru că nu cred că infractorii merită luxul. Așa că nu aș schimba nimic la pușcărie, în afară de faptul că m-au trimis acolo pentru că nu am vrut să fiu acolo. Chiar şi în drumul meu spre închisoare, îi întrebam pe gardieni cum este închisoarea, cum ar fi dacă trebuie să mă lupt cu cineva care mă atacă? Mi-am verificat aderența pantofilor pentru a mă asigura că pantofii mei au o aderență bună, pentru orice eventualitate, știi, eram pregătit pentru închisoare, pentru că sunt pregătit pentru orice', a declarat milionarul.

Tristan Tate vrea să recupereze un ceas confiscat de autoritățile române

„Au luat 11 mașini, şase ceasuri, câteva lingouri de aur, niște bani, niște criptomonede. Știți, au luat ceasul tatălui meu, tatăl meu a murit și avea un ceas(…) ieftin, care costa poate 100 de dolari și care se afla în seiful meu, pentru că era prețios pentru mine, și au primit ordin să ia toate ceasurile din seiful meu și au luat, evident, unele foarte scumpe, dar l-au luat și pe acela. În acest moment al procedurilor, nu știu și nici nu-mi pasă ce primesc înapoi, adică nu poți să iei un(…) și să îl parchezi timp de opt luni fără să pornești vreodată motorul, fără să îl întreții. Dacă o să îmi recuperez aceste mașini, vor fi defecte și vor avea probleme. Știi, dacă aș trăi într-o lume perfectă, aș spune  nu le mai spuneţi oamenilor că sunt un infractor, păstraţi mașinile astea nenorocite. …Nu-mi pasă, știi, așa că nu ştiu dacă o să le recuperez. Sper să le recuperez pentru că le pot vinde și să recuperez niște bani, pentru că am pierdut mulți bani din asta, dar vreau doar ceasul tatălui meu. Asta e tot', a mai mărturisit Tristan Tate pentru sursa menționată anterior.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel