Vești bune pentru fanii lui Enrique Iglesias. Artistul revine pe scena muzicală cu piesa "Me Pase", în colaborare cu Farruko

Data publicării:
Enrique Iglesias, foto instagram
Descriere foto: Enrique Iglesias, foto instagram

Cântăreţul spaniol Enrique Iglesias revine pe scena muzicală alături de o nouă piesă cu accente estivale.

Vedeta, în vârstă de 46 de ani, a lansat joi seară melodia "Me Pase", în colaborare cu Farruko, precum şi videoclipul care o însoţeşte.

În regia lui Alejandro Perez, videoclipul a fost filmat pe uimitoarea plajă El Portillo din Republica Dominicană şi îi arată pe cei doi artişti la o petrecere pe malul oceanului, bând, dansând şi simţindu-se minunat.

"Me Pase" este primul single al lui Iglesias de la "Después Que Te Perdí", pe care l-a lansat împreună cu Jon Z în martie 2019. Ultimul album de studio al cântăreţului, "Sex and Love", a apărut în 2014.

În septembrie, Iglesias şi Ricky Martin vor începe un turneu comun nord-american la Las Vegas. Acesta va fi primul turneu al lui Iglesias în SUA din 2017.

Turneul comun a fost prima dată anunţat în martie 2020. Din cauza pandemiei, turneul a fost amânat, iar datele noi de concerte şi cele reprogramate au fost anunţate în luna mai. Sebastian Yatra va fi invitat special la mai multe concerte în cadrul acestui turneu, relatează Agerpres.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel