Vești bune pentru chitaristul The Rolling Stones. Ronnie Wood, a primit ''undă verde''' după al doilea diagnostic de cancer

Data publicării:
Ronnie Wood, sursa instagram
Descriere foto: Ronnie Wood, sursa instagram

Ronnie Wood, chitaristul formaţiei britanice The Rolling Stones, a dezvăluit că a fost diagnosticat recent cu cancer, pentru a doua oară, precizând însă că a primit ''undă verde''.

''Am avut cancer de două feluri până acum. Am avut avut cancer de plămâni în 2017 şi (cancer) microcelular mai recent, cu care m-am luptat în timpul ultimei carantine'' a declarat Ronnie Wood pentru The Sun. El a precizat că a reuşit ''s-o scoată la capăt'' şi că a primit ''undă verde''.

Carcinomul microcelular este un tip de cancer diagnosticat cel mai adesea la nivelul plămânilor.

În 2017, artistul a primit diagnosticul de cancer pulmonar în timpul unui control medical de rutină şi a fost supus unei intervenţii chirurgicale cu durata de cinci ore pentru extirparea zonelor afectate. Wood a refuzat chimioterapia. ''N-aveam de gând să rămân fără păr'', a declarat el mai târziu în acel an. ''Mi-am păstrat credinţa că va fi bine... Am fost foarte norocos, dar am avut întotdeauna un înger păzitor foarte puternic care a avut grijă de mine. N-ar mai trebui să fiu aici", a spus muzicianul. El a continuat turneele cu Rolling Stones mai târziu în acel an.

''Tot ce pot face este să am o atitudine optimistă, să fiu puternic şi să lupt cu el, iar restul depinde de puterea superioară'' a precizat Ronnie Wood pentru The Sun în legătură cu al doilea diagnostic.

Wood, care este şi artist vizual, a pictat în timpul perioadei de recuperare ''pentru a se exprima şi a se pierde''.

Muzicianul în vârstă de 73 de ani pregăteşte un album solo - o înregistrare live de la Royal Albert Hall a unui tribut adus muzicianului de blues Jimmy Reed. În plus, The Rolling Stones lucrează la primul lor album cu material original după ''A Bigger Bang'', lansat în 2005. Un single, ''Living in a Ghost Town'', a fost lansat în aprilie 2020.

În 2016, Ronnie Wood a devenit tată de gemene, la vârsta de 68 de ani, împreună cu a treia sa soţie, Sally Humphreys. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel