Vești bune pentru Berbec, Scorpion și Pești. Nenumărate provocări pentru Rac, Balanță și Săgetător

Data publicării:
Foto Freepik
Descriere foto: Foto Freepik

Previziuni Sezonul Capricornului penru zodii. 

Până pe 20 ianuarie, ne aflăm în plin sezon al Capricornului. Soarele urmează să facă și o conjuncție cu Pluto, deci va amplifica și mai mult energia semnului organizării și al limitelor.  Am putea spune că o va duce chiar la extreme. În plus, Mercur este retrograd în continuare în aceeași zodie. Ce vor să ne transmită astrele? Că începutul lui 2023 este mai potrivit pentru a medita sau pentru organizare. E adevărat, Marte nu va mai fi retrograd după 12 ianuarie și ne vom recâștiga energia și cheful de acțiune. Dar asta nu înseamnă că trebuie să supracompensăm. 

Ci mai degrabă să lăsăm lucrurile să se întâmple de la sine, să avem răbdare și să fim pregătiți. Arhetipul Capricornului vorbește despre timp, despre maturizare, așteptare, exigență, asumare, duritate. 

Din acest motiv, în perioada următoare vom fi uneori triști, cu un aer sobru. Sau enigmatici, retrași sau mereu preocupați de ceva. Astfel învățăm cu toții maturitatea acestui semn de pământ.

Ne vom arăta simțul ascuțit al organizării. Putem îmbina cu succes talentul de a conduce cu capacitatea de a urma instrucțiunile. Suntem mai dedicați carierei și ne luăm munca foarte în serios. Menționăm și că seriozitatea și tenacitatea ne pot duce pe cele mai înalte culmi.

Până când Soarele va intra în Vărsător, suntem cu toții invitați să avem răbdare. 

BERBEC

Sezonul Capricornului te îndeamnă să îţi depăşeşti limitele, mai ales pe plan profesional. Să nu uităm că Mercur(direct din 18 ianuarie) și Pluto sunt în același semn cu Soarele. Mintea îți merge, puterea interioară crește. Vei fi în centrul atenției, în special la serviciu, și fiecare mișcare a ta este urmărită îndeaproape. Nu este cazul să pui presiune suplimentară pe tine! Fă tot posibilul și asigură-te că îţi acorzi timp pentru a-ţi valida reușitele, indiferent cât de mici. Te poţi aştepta la câştiguri suplimentare, bonusuri, promovări.

RAC

Sezonul Capricornului = perioada perfectă să petreci timp cu partenerul. Să vă implicați împreună în tot felul de activități și proiecte. Mercur este retrograd în aceeași zonă, deci vă veți provoca unul pe altul, în special din cauza unor întâmplări sau discuții din trecut. Aveți capacitatea să iertați, să vă împăcați, să corectați, să îl ascultați și pe celălalt. Am putea spune că nu este cazul să vă centrați doar pe propria persoană. 

BALANŢĂ

Vei fi deosebit de stresat, mai toată luna ianuarie. Îți sunt dragi cei dragi, abia aștepți să petreci timp cu familia, dar vor fi și momente destul de provocatoare. Îi iubești pe cei apropiați, dar te vor scoate din sărite. Concentrează-te pe reconectarea cu rădăcinile tale și pe găsirea echilibrului. O perioadă bună pentru a sta mai mult pe acasă. Nu fugi de singurătate la început de 2023! Îți va face foarte mult bine!

Citește continuarea pe ASTROSENSGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel