Veste șoc la TVR1. Radu Andrei Tudor a ales să plece de la televiziunea națională. Care sunt motivele

Data publicării:
Radu Andrei Tudor
Descriere foto: Radu Andrei Tudor

Radu Andrei Tudor, supranumit The News Man, venea în 2019 la pupitrul știrilor TVR 1 aducând o gură de aer proaspăt în peisajul televiziunii naționale. 

Tânăr, carismatic și foarte ambițios acesta s-a făcut foarte repede remarcat și îndrăgit, de către cei care urmăreau principalul jurnal de știri. De curând, însă, vestea că acesta demisionează, a căzut ca o bombă, motivele fiind învăluite, deocamdată, în mister.

Deși Radu Andrei Tudor este o persoană destul de activă în mediul online, vestea nu a fost dată de către el, Dorin Chiotea fiind acela care a venit cu vestea momentului.

”Radu Andrei Tudor, prezentatorul Telejurnalului principal (ora 20.00) al TVR1, a demisionat vineri. Mi-a spus că merge spre o nouă provocare. “The NewsMan” – una dintre vedetele postului public – are milioane de vizualizări pe rețelele sociale. E frumos, deștept și profesionist. Succes, tinere!”, a postat Chiotea, pe contul său de Facebook.

Nu se știe, însă, despre ce fel de provocare ar fi vorba. Pentru moment, carismaticul prezentator nu a venit cu nicio lămurire referitoare la motivele care l-ar fi determinat să aleagă o altă cale.

Oricum ar fi, Radu Andrei Tudor a demonstrat în timp, că este un tip ambițios, care a reușit într-un timp relativ scurt să se facă remarcat prin profesionalismul sau. Astfel, tânărul originar din Piatră Neamț, a absolvit Facultatea de Jurnalism și își făcea debutul în televiziune în 2002, potrivit Fanatik.ro.

A început să lucreze, pentru început, ca reporter, dar în scurt timp, a fost remarcat și a devenit prezentator de știri la Național Tv și N24.

În 2011, Radu Andrei Tudor avea să facă o schimbare semnificativă și venea în echipa știrilor TVR, la vremea respectivă prezentând știrile regionale dar fiind și gazda Jurnalului matinal de la TVR 1 și TVR Info, precizează aceeași sursă.

2016 avea să îl găsească pe tânărul prezentator la celebra emisiune “Te vrea România”, de pe TVR 2, unde prezenta împreună cu Ioana Voicu. Din 2017, însă, a fost pentru o perioada lungă de timp gazda emisiunii “ Pulsul zilei”, de pe TVR1.

2019 avea să îl aducă, la pupitrul pricipalului jurnal de știri din TVR, unde avea să fie supranumit și The News Man și unde a stat până în acest moment, cucerind inimile publicului.

 

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Cristina Nacar | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel