Veste minunată pentru o ZODIE în octombrie! Susținere și cele mai bune decizii

Data publicării:
Horoscop, sursa pixabay
Descriere foto: Horoscop, sursa pixabay

Horoscopul lunii octombrie aduce o veste foarte bună pentru o zodie. 

Pentru o zodie, în toată luna octombrie, relaţiile sunt pe primul loc. „Se poate întâmpla să nu te mai înţelegi cu partenerul. Revin oameni în viaţa ta, pentru că şi Mercur este retrograd în Casa 7. Vei depinde de multe persoane din jurul tău. Să nu uităm că, în Casa 7, pe lângă Marte, care este guvernatorul tău, vom avea Soarele, Mercur retrograd o bună bucată din octombrie şi Luna Nouă din data de 6 octombrie.

Bucuria vieţii tale este că Venus, planeta iubirii, planeta relaţiei, intră pe 7 octombrie în Săgetător. Iese din Scorpion, unde a provocat numeroase crize sau momente în care nu te-ai mai regăsit din punct de vedere amoros. Așadar, Venus în Săgetător va face aspecte bune cu Marte în Balanţă, ceea ce înseamnă că, din a doua jumătate a lunii octombrie, poţi să te raportezi diferit la tot ceea ce înseamnă parteneriate şi colaborări. Deci, dacă ai putea până pe 7-10 octombrie să nu iei vreo decizie importantă din punct de vedere relaţional, este perfect! Pe urmă, vei fi susţinut şi ai toate armele necesare să iei deciziile cele mai bune, chiar dacă pentru unii din jurul tău ar putea părea radicale sau în pripă”, a spus Daniela Simulescu, astrolog DCNews și redactor șef Astrosens.

 

Citește despre ce zodie este vorba pe DC NEWSGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel