Veste mare în showbiz. Cătălin Moroșanu a devenit tată pentru a doua oară: „Sunt tată de băiat și nu mă așteptam”

Data actualizării: | Data publicării:
Cătălin Moroșanu și soția lui, sursa foto Instagram
Descriere foto: Cătălin Moroșanu și soția lui, sursa foto Instagram

Cătălin Moroșanu, surpriză uriașă pentru fani. Luptătorul a devenit tată de băiat și este în al nouălea cer. 

Cătălin Moroșanu a devenit tată de băiat și este mai fericit ca niciodată. Luptătorul a ținut totul ascuns, chiar dacă fiul lui a venit pe lume pe 1 decembrie cu două luni înainte de termen. Chiar dacă Patrick Nicolas a fost născut prematur, la șapte luni, în aceste momente micuțul se simte foarte bine și este perfect sănătos. 


Cătălin Moroșanu spune își doreau tare mult să devină părinți pentru a doua oară, iar fiul lor a venit atunci când se așteptau mai puțin.

 
"Este născut pe 1 decembrie. Sunt tata de baiat si nu ma asteptam. Chiar îmi doream să am și un băiat. Nu stiu cum s-a întâmplat. A venit când ne doream mai mult, dar nu credeam în acest vis. Îi mulțumesc soției mele pentru tot și vreau pe această cale să-i spun cât de mult o iubesc.", a declarat Cătălin Moroșanu în cadrul emisiunii TV.

 

Cătălin Moroșanu îi este recunoscător soției lui pentru că a fost mereu alături de el și i-a dăruit cele mai frumoase cadouri, cei doi copii pe care îi au împreună. 

 

„20 de ani de relatie!!!! Iti multumesc ca ai fost alaturi de mine si la bine si la rau,iti multumesc ca mi-ai daruit 2 copii frumosi, iti multumesc ca existi draga mea sotie”, a scris luptătorul pe Instagram. 

 

Cătălin Moroșanu și soția lui sunt într-o relație de 20 ani, iar totul a fost dragoste la prima vedere. S-au cunoscut încă din perioada liceului, iar de atunci au fost de nedespărțit. 


„Făceam amândoi naveta cu trenul. În tren ne-am cunoscut. Eu urcam de la o stație, ea de la alta. Ne-am cunoscut, credeam că n-am nicio șansă. Eram la liceu. Mi-a plăcut foarte mult de ea.


N-aveam încredere în propriile mele forțe. Încetul cu încetul ne-am cunoscut. Puneam fiecare câte un leu și luam o napolitană. Tocmai pentru asta Georgiana este o femeie extraordinară. Am crescut împreună, ne-am educat unul pe altul, ne-am iertat unul pe altul. Chestia asta ne-a ajutat să rămânem împreună.


Ne-am căsătorit în 2012.


9 ani de casnicie si de relatie 19. Copilul ne-a unit foarte mult, iti da un sens in viata. In momentul in care am avut-o pe Natalis am devenit din ce in ce mai responsabil, mi s-au schimbat perceptiile”, a povestit Cătălin Moroșanu în podcastul lui Cătălin Măruță.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel