Veste grozavă pentru Livia Graur imediat ce s-a întors din vacanță: Sunt în culmea fericirii!

Data publicării:
Sursă foto: Spectacola, Oracolul vedetelor
Descriere foto: Sursă foto: Spectacola, Oracolul vedetelor

Prima lună de vară a venit cu prima vacanță pentru prezentatoarea Focus 14, Livia Graur.

Vedeta Prima TV a profitat de vara începută în forță și a petrecut un weekend prelungit în țara pe care o iubește atât de mult, Italia. Minivacanța la Veneția și Verona a fost și o recompensă pentru fiica ei, Renata, care a susținut primul examen serios al vieții sale.

 

4. -imagine fara descriere- (livia-graur-4_77046200.jpg)

 

“Am făcut o mică escapadă la final de săptămâna în Italia, țara mea preferată! Sunt într-o nouă etapă a vieții, Renata trece în clasa a 5-a și a avut primul ei examen important de până acum, cel pentru clasa de intensiv engleză. A fost multă presiune, a învățat mult și s-a pregătit intens. Iar, ca să marcăm momentul, imediat după examen am plecat! Am ales Veneția, un loc pe care Renata își dorea de mult să-l viziteze, dar și Verona, un orășel de poveste, încărcat de însemnătate istorică. Am profitat la maximum de cele câteva zile ca să ne plimbam, să mâncăm multă înghețată și să ne încărcăm bateriile”, spune Livia.

 

2. -imagine fara descriere- (livia-graur-2_83629000.jpg)

 

Acasă, cele două au avut parte de o surpriză foarte plăcută.

 

“La întoarcere, am aflat și rezultatul examenului: a obținut punctaj maxim, așa că sunt în culmea fericirii!”, mărturisește Livia Graur.

 

Pentru vedeta Prima TV minivacanța în Veneția și Verona a fost doar încălzirea pentru mult așteptata vacanță de vară pe care o va petrece la plajă, la soare și la mare în Turcia, la Bodrum. 

3. -imagine fara descriere- (livia-graur_67724300.jpg)

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Spectacola Team | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel