Ștefan Stan, în doliu. Artistul este sfâșiat de durere: "A murit singur, era bătrân"

Data publicării:
Ștefan Stan, sursa foto Facebook
Descriere foto: Ștefan Stan, sursa foto Facebook

Ultimele zile au venit pentru Ștefan Stan cu vești proaste, cântărețul trecând prin momente cumplite, odată cu pierderea tatălui său.

 

Cântărețul a aflat vestea cumplită, de la fratele sau vitreg pe 16 martie. Acesta a alertat familia, imediat ce a găsit trupul neînsuflețit al bărbatului. Din păcate, tatăl cântărețului locuia singur.

Ștefan Stan este plecat din țară, fratele lui fiind acela care a trebuit să se ocupe de toate cele necesare pentru ultimul drum, al tatălui lor. Nu se știe dacă a fost dorința acestuia sau a familiei să fie incinerat, pentru că exact asta s-a întâmplat a două zi după deces, relatează Cancan.

Ștefan Stan nu avea o relație foarte apropiată cu tatăl sau, acesta declarând acum ceva timp, în cadrul unei emisiuni:

„Eram cu frații mei în camera noastră și în sufragerie tatăl meu o bătea pe mama și mama urla. Și eu îi întrebam pe frații mei ce se întâmplă și ei îmi spuneau că o bate pe «baba». Baba era personajul rău: «Dacă nu ești cuminte, o chem pe baba».Și eu, neștiind că e mama, strigam: «Dă-i tată, dă-i».  Astea le-am conștientizat abia acum, târziu. Abia acum am conștientizat cât a suferit femeia asta pentru mine”, a dezvăluit artistul, cumplitele amintiri din copilăria sa, potrivit Cancan.

Deși, amintirile acestea l-au marcat profund, Ștefan a ales, să își respecte tatăl și să nu îl judece, toate acestea tot la îndemnul mamei sale. „Eu nu am voie să-l judec. Eu trebuie să-l respect, asta a spus mama mea. Bineînțeles, vorba mamei mele este sfântă”, avea să concluzioneze cântărețul, conform aceleiași surse.

Până acum nu se știe cauza morții tatălui cântărețului, singura declarație făcută de acesta fiind că ”A murit singur, era bătrân”.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Cristina Nacar | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel