Veste bună pentru fanii serialului The Crown: au reînceput filmările pentru sezonul 6. Când va fi lansat

Data publicării:
The Crown
Descriere foto: The Crown

Pentru fanii serialului The Crown apariția unui nou sezon este motiv de emoție și nerăbdare. Dar, se pare că veștile bune nu întârzie să apară, pentru aceștia, cea de-a șasea parte urmând să fie lansată spre sfârșitul lui 2023.The Crown este unul dintre cele mai populare seriale de pe Netflix și a trecut ceva timp de când nu au mai existat actualizări majore despre noul sezon.

Sezonul 6 din The Crown va fi și ultimul din serial. Au existat unele reacții de du-te-vino cu privire la sezonul 6 din The Crown. Deși serialul a fost planificat inițial ca fiind un serial cu șase sezoane, a existat un moment în care creatorul Peter Morgan a decis că ar trebui să se încheie cu cel de-al cincilea sezon. Ulterior, Netflix a anunțat că un al șaselea sezon al serialului va avea loc, precizează netflixlife.com.

Data lansării noului sezon

Sezonul 6 din The Crown va ajunge probabil pe Netflix în 2023, dar nu se știe încă oficial, data lansării.

Potrivit Vogue se pare că producția sezonului 6 va dura până în mai sau iunie 2023, ceea ce înseamnă că cel mai devreme am putea vedea sezonul final în toamna anului 2023. Netflix lansează aproape întotdeauna noile sezoane din The Crown în noiembrie sau decembrie.

Distribuția sezonului 6 din The Crown

A existat o schimbare majoră a distribuției pentru sezonul 5 din The Crown, iar majoritatea distribuției rămâne în preajmă pentru sezonul 6. Netflix a confirmat, de asemenea, o serie de noi membri ai distribuției care interpretează membrii familiei regale și alte figuri istorice, în The Crown sezonul 6.

Imelda Staunton în rolul Reginei Elisabeta a II-a

Jonathan Pryce în rolul Prințului Philip, Duce de Edinburgh

Lesley Manville: Prințesa Margaret

Dominic West în rolul Prințului Charles

Meg Bellamy în rolul lui Catherine, Ducesă de Cambridge

Rufus Kampa în rolul tânărului Prinț William

Ed McVey în rolul Prințului William mai în vârstă

Elizabeth Debicki în rolul Prințesei Diana

Khalid Abdalla în rolul lui Dobi Fayed

Salim Daw: Mohamed Al-Fayed

Bertie Carvel în rolul lui Tony Blair

Lydia Leonard: Cherie Blair

Olivia Williams: Camila Parker Bowles

Rufus Kampa: Prințul William

Ed McVey în rolul Prințului William

Meg Bellamy: Kate Middleton

Până în prezent, nu a fost anunțat niciun actor care să îl interpreteze pe Prințul Harry în noul sezon, dar probabil că acest lucru se va schimba în curând, precizează netflixlife.com.

Din păcate, filmările pentru acest sezon au început în septembrie 2022. Cu toate acestea, odată cu moartea reginei Elisabeta a II-a joi, 8 septembrie, producția a fost suspendată.

Care va fi perioada prezentată

Vogue a precizat că sezonul 6 din The Crown va acoperi probabil sfârșitul anilor 1990 până în anii 2000, inclusiv moartea Prințesei Diana în 1997. Trebuie să ne imaginăm că serialul va începe probabil în vara anului 1997, care este practic momentul în care s-a încheiat cel de-al cincilea sezon.

Nu este clar câți ani va acoperi ultimul sezon, dar pentru că se pare că povestea prințului William și a lui Kate este în lucru pentru sezonul 6, este posibil să ajungem cel puțin până în anii 2010. Cei doi s-au cunoscut în 2001 la Universitatea St. Andrews din Scoția, dar s-au logodit abia în 2010. Nu este clar dacă Morgan ar încălca regula celor 20 de ani pentru a arăta logodna lor.

În trecut, Morgan a menționat că are o regulă de 20 de ani, ceea ce înseamnă că nu scrie despre lucruri care s-au întâmplat în ultimii 20 de ani. El vrea să treacă mai mult timp până când se va simți confortabil să scrie despre aceste evenimente, potrivit The Wrap.

Câte episoade vor fi în acest nou sezon

Există 10 episoade în sezonul 6 din The Crown. Fiecare sezon din The Crown conține 10 episoade. Când serialul se va încheia, vor exista 60 de episoade pe Netflix, iar acesta va fi unul dintre cele mai longevive seriale Netflix din toate timpurile.

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Cristina Nacar | Categorie: Cinematografie


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel