Verdictele astrologilor, numerologilor și tarotologilor pentru anul 2022/ EXCLUSIV Astrosens

Data publicării:
Horoscop. pixabay.com
Descriere foto: Horoscop. pixabay.com

Ionuț Hristescu, Matei Crișan, Alexandru Păunescu, Alexandru T. Zărnoianu și Amos ne-au făcut declarații despre ce ne rezervă anul 2022. 

La fiecare început de an, pe lângă rezoluții și planuri, mai avem nevoie de ceva. De certitudini. De predictibilitate. Și cum pandemia ni le-a luat, oamenii își îndreaptă mai des ca niciodată atenția către specialiștii din domeniile spirituale.

Iar noi i-am ales pe cei care ne-au trecut pragul în 2021, atât pentru emisiunile, dar și pentru interviurile Astrosens. Și i-am întrebat ce cred ei că ne rezervă 2022.

Astrologia, numerologia și tarotul sunt domenii care pot aduce puțină lumină pe drumul destul de incert al noului an.

Ionuț Hristescu, astrolog/inginer


2022 vine repede. Ca un tren din acela magic, din poveștile fantastice, în care suntem invitați să ne urcăm. El aduce, (sau ne duce către) materializarea așteptărilor, acelea adânci și ascunse, pe care le purtăm doar în inimă. Este un an de flow și de creație, cu o zdruncinătură în sus, ca lansarea unei rachete, în perioada verii (Mai - Octombrie). Un an în care arșița sufletului și setea de poveste se vor putea stinge cu damigeana de aspirații și viziuni pe care am ținut-o ascunsă prea mult timp.

 

Citește continuarea articolului pe ASTROSENS. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel