Venus în Fecioară pentru toate Zodiile. Darul Detaliilor

Data publicării:
Sursa foto: unsplash, autor Alice Alinari
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Alice Alinari

Daniela Simulescu, astrolog și redactor-șef Astrosens.ro, vine cu detalii importante referitoare chiar la semnul detaiilor, Venus în Fecioară. Găsiți mai jos previziuni pentru toate zodiile și care e zona în care trebuie să vă îndreptați atenția. 

Venus stă în Fecioară până pe 29 septembrie și ne aduce un simț al practicului și al detaliilor- complet ieșit din comun. Planeta iubirii și a feminității pășește cu atenție în semnul purității și al perfecțiunii. Acest tranzit ne îndeamnă să ștergem praful de pe sentimentele noastre, să muncim pentru sănătatea relațiilor și să fim la selectivi în alegerea unui partener. Mai pe scurt: iubirea trece prin stomac și portofel, ne anunță astrologul Daniela Simulescu.

O persoană cu Venus în Fecioară e foarte practică, are un simț extraordinar al datoriei, nu are nevoia de a-și afișa emoțiile. Simț al detaliilor, extrem de calculat. Femeia cu Venus în Fecioară are mare nevoie de siguranță, de stabilitate. Pentru că îi este teamă de propriile imperfecțiuni. Este o perioadă bună de schimbat garderoba, de căutat cele mai ascunse detalii, materiale de calitate. 

Cei care sunt singuri vor fi mai selectivi. Nu e luna în care să ne declarăm dragostea, nici să facem cheltuieli. foarte mari.

Berbec/ Ascendent în Berbec

Trebuie să muncești pentru relații. Nu te aștepta ca relațiile să funcționeze dacă nu te implici. Atenție la detalii pe partea profesională. Dacă ai găsit un proiect, te vei simți ca peștele în apă la serviciu.

Taur/ Ascendent în Taur

Trebuie să te răsfeți, vorbește de dragoste și iubire, declarații, dar ai nevoie de romantism, având în vedere trecerea lui Venus în casa a 5-a. Este o perioadă nemaipomenită de a cheltui bani pentru proproia persoană.

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Venus tranzitează casa a 4-a, deci poate găsiți ce nu funcționează și căutați rezolvări. Atenția la detalii se mută pe zona refugiului vostru. Poate cu ajutorul ochiului bun la detalii al lui Venus în Fecioară, veți găsi soluțiile mult-așteptate.

Rac/ Ascendent în Rac

Venus tranzitează casa a 3-a, deci folosind cuvintele potrivite, veți primi rezultatele dorite. Până la urmă, cuvintele au o încărcătură destul de mare. Oamenii vor dori să vorbească cu voi. Călătoriile vor fi extrem de plăcute.

Citește continuarea pe ASTROSENS



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel