Venus iese din retrograd, dar a făcut ravagii în relații. Ce vedete și-au spus ADIO în această perioadă

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: unsplash,, autor Zane Lee
EXCLUSIV
Descriere foto: Sursa foto: unsplash,, autor Zane Lee

Venus în retrograd a venit cu multe despărțiri în showbiz. 

Mișcarea retrogradă a planetei Venus în Leu s-a încheiat pe 3 septembrie, însă a făcut ravagii în relațiile amoroase. Conform astrologilor, în perioada în care Venus retrogradează, relațiile se complică puțin, mai ales cele amoroase. Există și șanse mai mari ca un fost partener să vrea să revină în viața ta.

Venus iese din retrograd, dar a făcut ravagii în relații

Încă de la începutul anului, astrologul Daniela Simulescu a dezvăluit că anul 2023 va fi unul în care vom auzi de multe divorțuri, despărțiri, dar și de idile de scurtă durată, iluzii în dragoste și aventuri de o vară.

„Vara și toamna lui 2023 vor fi împânzite cu vești despre infidelități, divorțuri, despărțiri, aventuri scurte, idile intense și scandaluri amoroase. De ce? Venus, planeta iubirii și a plăcerii, va fi retrogradă în perioada 23 iulie - 4 septembrie. Dar vă rog să țineți cont de faptul că influența acestui eveniment se va simți de fapt începând cu 5 iunie și terminând cu 9 octombrie. Semnul Leului este cel mai aprins, înflăcărat, pasional, extravagant. Dacă nu ai trăit niciodată o dragoste de-o vară, ei bine, în 2023 ai această “șansă”! Atenție totuși că, din punctul de vedere al astrologiei, pe durata retrogradării lui Venus, dragostea durează trei luni. Cu alte cuvinte, vom auzi la tot pasul de oameni care vor să își părăsească partenerii pentru aventuri care încep într-un mod extraordinar, și care riscă să se termine dezastruos. Sau de cazuri în care unii și alții vor să se întoarcă la foști parteneri crezând că aceștia s-au schimbat.  Și cum Venus va face conjuncție cu Lilith (Luna Neagră) și careu cu Uranus, scandalurile nu vor întârzia să apară! Și exact de la cine nu te aștepți! Atât în ceea ce privește anturajul tău, cât și în ceea ce privește media din România”, spunea astrologul Daniela Simulescu pentru Spectacola. 

Vezi și: Pastila de Frumusețe: Astrolog Daniela Simulescu - 2023, anul divorțurilor și iluziilor în dragoste / VIDEO

Ce vedete și-au spus ADIO în această perioadă

Mercur retrograd pare să aibă efecte predestinate, ca toate planetele retrograde. Uneori, acest tranzit poate aduce din nou împreună oameni care sunt meniți să fie împreună. Uneori pune capăt unor relații care sunt menite să se încheie. Dacă acesta este cazul, să știți că a fost menit să fie, cel puțin pentru moment. În această perioadă, tot mai multe vedete și-au spus ADIO și au decis să o ia pe drumuri separate. 

Printre acestea se numără: Deea și Dinu Maxer și Deea Maxer, Catalin Bordea și Livia Bordea, Ariana Grande și Dalton Gomez, Britney Spears și Sam Asghari, Daddy Cool și Ana, Sofía Vergara și Joe Manganiello, Joe Jonas și Sophie Turner . 

Această perioadă nu a adus dezamăgire în viața tuturor vedetelor. Se pare că mișcarea retrogradă a planetei Venus în Leu a format și câteva cupluri. Dacă Deea și Dinu Maxer au decis să pună capăt căsniciei lor, cei doi și-au găsit deja fericirea în brațele altor persoane. Astfel, Dinu Maxer și-a oficializat relația cu actrița Magdalena Chihaia, iar Deea formează un cuplu cu Robert Drilea. Nici fostul iubit al Anamariei Prodan nu a fost afectat de această perioadă, astfel că formează cel mai nou cuplu din showbiz alături de Iulia Sălăgean, fosta iubită a lui Alex Bodi. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel