''Venom: Let There Be Carnage'', debut spectaculos în box-office-ul nord-american

Data publicării:
Venom, captura foto Youtube/ Sony Pictures Entertainment
Descriere foto: Venom, captura foto Youtube/ Sony Pictures Entertainment

Cel mai recent film cu super-eroi, "Venom: Let There Be Carnage", produs de Sony, a avut un debut spectaculos în box-office-ul nord american, ocupând prima poziţie cu încasări de 90,1 de milioane de dolari - nivel care nu a mai fost înregistrat de la debutul pandemiei de coronavirus. 

Pelicula, o continuare a filmului "Venom", spune povestea unui jurnalist de investigaţie, interpretat de britanicul Tom Hardy - căruia un parazit extraterestru îi conferă superputeri -, care încearcă să oprească un un criminal în serie (Woody Harrelson), scăpat din închisoare după ce s-a contopit cu un alt parazit extraterestru.

Pe locul al doilea s-a clasat un alt film lansat weekendul trecut, superproducţia "The Addams Family 2", care prezintă noi aventuri ale celebrei familii terifiante Addams şi care a a obţinut încasări de 18 milioane de dolari.

Podiumul este completat de un alt film cu super-eroi, "Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings", care părăseşte prima poziţie a box-office-ului nord-american ocupată timp de patru săptămâni, cu încasări de doar 6 milioane de dolari pe durata weekendului trecut.

Acest lungmetraj, cu o acţiune plasată într-un univers chinez fictiv, marcat de creaturi uriaşe, misticism şi scene de kung-fu, este primul film al studioului Marvel care are un regizor asiatic (Destin Daniel Cretton) şi o distribuţie dominată, de asemenea, de vedete asiatice, în rândul cărora se remarcă actorul canadian de origine chineză Simu Liu.

Pe locul al patrulea a debutat mult-aşteptatul "Many Saints Of Newark", o peliculă care prezintă anii de tinereţe ai protagonistului serialului TV "Clanul Soprano", mafiotul Tony Soprano, cu încasări de 5 milioane de dolari după primul său weekend în cinematografe.

În noul film, Michael Gandolfinini, fiul actorului James Gandolfini, decedat în 2013 la vârsta de 51 de ani şi interpret al personajului Tony Soprano, dă viaţă unui Tony Soprano adolescent, care locuia în New Jersey în anii 1960. Intriga peliculei explorează totodată tensiunile din epocă dintre comunităţile italo-americană şi afro-americană din New Jersey, precum şi revoltele din Newark din 1967 şi violenţele poliţieneşti, notează Agerpres.

''Dear Evan Hansen'', o dramă musicală despre Evan, un licean care suferă de anxietate socială şi a cărui viaţă este dată peste cap de sinuciderea unuia dintre colegii săi de clasă, ocupă poziţia a cincea, cu încasări de 2,5 milioane de dolari.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Cinematografie


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel