Vedetele se pregătesc intens de Paște. Paula Seling: Voi găti cu siguranță și rețetele clasice, dar variantele vegane

Data publicării:
Sursa foto: Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Instagram

Vedetele au dezvăluit cum se pregătesc de Paște.

Vedete se pregătesc intens de Paște. Majoritatea aleg să-și petreacă această sărbătoare sfântă în sânul familiei, unde masa este plină de tot felul de delicatese tradiționale românești.

"De Paște mănânc friptură de miel, îmi place foarte mult, la asta mă gândesc dacă îmi spui Paște. Îmi doresc doar să fie liniște, că e atâta nebunie, că am ajuns la ceva ce nu m-aș fi gândit vreodată. Mereu râdeam de modele când ziceau că vor să fie pace în lume și uite că s-a dovedit că aici suntem." , a declarat Andreea Esca, în emisiunea Exclusiv VIP, de pe Prima TV.

Si Andreea Antonescu se arată a fi o împătimită a mâncărurilor tradiționale.

"Îmi place să mănânc tot. Îmi place mult mâncare tradițională românească și tocmai de asta m-am dus și în avans la sală. După Paște probabil că voi fi de dimineață până seara în sală, dar nu-mi interziceți să mănânc. Iubesc tot ce înseamnă Sărbătoare.", a spus și Andreea Antonescu. 

Paula Seling propune un meniu vegan de Paște

Paula Seling este vegană de mai bine de 10 ani. Acest lucru nu o împiedică însă să gătească preparate tradiționale de Paște. Vedeta trebuie doar să reinterpreteze puțin rețetele.

"Voi găti cu siguranță și rețetele clasice, dar variantele vegane. De exemplu, la salata de boeuf în loc de carne pui ciuperci, iar maioneza o faci din caju și avocado. Sunt foarte multe variante vegane de post pentru preparatele tradiționale românești. Cred că foarte mult îmi place salata ce obișnuia să fie de boeuf și atunci îi fac varianta vegană.", a dezvăluit și Paula Seling. 

Nici actorul Florin Zamfirescu nu se declară a fi un fan al mâncărurilor pe bază de carne.

"Eu în luna aprilie sunt destul de pedepsit, e o lună în care trebuie să mă distrez continuu, fie că am chef sau nu. Cel mai mult îmi place stufatul. Îmi plac verdețurile, legumele, nu-mi place carnea. Nu mă omor după mâncare, nu sunt gurmand. ", a spus și Florin Zamfirescu.

Andreea Marin va petrece Paștele acasă

"Toate cele tradiționale sunt pe masa de sărbători. Iubim Paștele acasă, ca și Crăciunul. Credem că nu există un loc mai bun în lume pentru aceste sărbători decât în familie. Facem de toate de Paște, unele bunătăți vin de la familie din Moldova, dar în rest facem noi acasă. Sper că domnișoara mea îmi va oferi tot ajutorul, este mai pricepută ca mine.", a spus și Andreea Marin.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel