Vedetele PRO TV, întoarcere în copilărie. Cum arătau cele mai îndrăgite staruri cu mulți ani în urmă

În cadrul emisiunii iLike IT de pe Pro TV, Iulia Ionescu a prezentat câteva fotografii de colecție, din copilăria celor mai îndrăgite vedete. 

De 1 Iunie, câteva vedete de la Pro TV au avut parte de o surpriză. În cadrul rubricii iLike IT de la Știrile PRO TV de dimineață, acestea au putut vedea fotografii cu copiii care erau în trecut și adulții din ziua de astăzi.

Iulia Ionescu, prezentatoarea iLike IT, le-a avut avut în vizor pe Andreea Esca, Paula Herlo, Lavinia Petrea, Amalia Enache și Rareș Năstase. Acest moment prezentat de Ziua Copilului nu a fost unul întâmplător, întrucât prezentatoarea TV s-a inspirat chiar de la artistul Ard Gelinck, ce a lansat acest trend pe rețelele de socializare. Acesta a făcut asemenea colaje cu fotografii din trecut, dar și din prezent cu mai multe celebrități, precum Janet Jackson, Christian Bale, Brad Pitt, Ellen Degeneres, Millie Bobbie Brown și Michael Jordan.

„Mi-am dorit să fac ceva diferit de 1 Iunie. Copii am tot avut în platou, dar nu și pe colegii mei... în această ipostază. Este foarte multă nostalgie și emoție într-o astfel de imagine. Este minunat să vezi copilul din tine... lângă tine. Recunosc, nu am reușit să facem o treabă la fel de bună ca artistul Ard Gelinck, de la care ne-am inspirat, dar nu a fost ușor nici să obținem aceste fotografii fără ca vedetele noastre să afle. Am vrut să fie o surpriză, așa că am lucrat pe imaginile pe care le-am găsit”, a declarat Iulia Ionescu, prezentatoare iLike IT. 

Cum au primit vedetele Pro TV aceasta surpriză

Surpriza realizată de Iulia Ionescu a stârnit extrem de multe zâmbete. Toți cei implicați în proiect s-au bucurat foarte mult să revadă aceste amintiri copleșitoare. 

Prima fotografie prezentată o înfățișează pe Andreea Esca în trei etape: în prezent, în adolescență, dar și la o vârstă foarte fragedă. În toate fotografiile, faimoasa prezentatoare TV este cu zâmbetul larg pe buze.

În următoarea fotografie, Amalia Enache apare în două ipostaze. Fanii pot observa cum aceasta s-a schimbat destul de mult, devenind una dintre cele mai cunoscute vedete de la Pro TV.

Paula Herlo seamănă extrem de mult în ambele fotografii, părul vedetei rămânând aproximativ la fel.

Dacă în trecut, Lavinia Petrea era o domnișoară cu păr scurt, nu foarte veselă, aceasta este acum o femeie extrem de atrăgătoare, mereu cu zâmbetul pe buze.

Nu în ultimul rând, Rareș Năstase a fost și el implicat în proiectul Iuliei Ionescu, care l-a înfățișat în două etape.

De asemenea, Iulia Ionescu încurajează toți telespectatorii să ia parte la acest trend și să posteze pe conturile lor de socializare poze din perioada copilăriei.  Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Dată: 01 iun 2022, 15:10 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience