Vedetele își dezvăluie ritualul de înfrumusețare. Nicoleta Nucă: Sunt pași pe care îi respect cu sfințenie

Data publicării:
Captură video Youtube/ Vorbește Lumea
Descriere foto: Captură video Youtube/ Vorbește Lumea

Vedetele au vorbit despre ritualul de înfrumusețare, pe care îl aplică în fiecare dimineață.

Vedetele au ritualuri foarte stricte, când vine vorba de aspectul fizic. Acestea nu ies din casă, fără să își îndeplinească anumite tabieturi, care le mențin pielea feței strălucitoare și fină, pe tot parcursul zilei.

"Primul lucru pe care-l fac dimineața este să mă spăl pe față, după care îmi aplic un serum, pentru că de-a lungul serii pielea devine mai uscată și trebuie să-l hidratăm. Apoi îmi pun o cremă, după care încă o cremă de ochi și, abia apoi, încep să mă machiez. Îmi pun un fond de ten pentru protecție și pentru înfrumusețare.", a declarat Giulia Nahmany, în emisiunea "Vorbește Lumea", de pe ProTV. 

"Sunt pași pe care îi respect cu sfințenie"

Nicoleta Nucă nu iese nici ea din casă, până nu își termină ritualul de îngrijire al pielii.

"După ce mă spăl pe dinți, începe rutina mea de skin care și anume: curățare, după care serum, după care crema hidratantă, după care vine și crema cu protecție solară. Abia după începe procesul de make up, care și acela durează mult. Sunt pași pe care îi respect cu sfințenie, pentru a obține efectul acela de machiaj fără machiaj. Am ajuns la performața să fiu gata, cu tot cu păr, aranjat, îmbrăcat, într-o oră jumătate.", a declarat și Nicoleta Nucă.

"Dimineața seamănă foarte mult cu ritualul de seară: demachiere, după care mă spăl pe față, pun un serum, după ser pun cremă și în jurul ochilor la fel. Depinde cât de mult chef am să stau în fața oglinzii. Dacă mă grăbesc, duerază puțin, dacă nu mă grăbesc foarte tare durează mai mult. În medie, durează cam câte 10-15 minute. ", a spus și Andreea Perju.

Obiceiuri nesănătoase la care trebuie să renunțăm, când vine vorba de piele

Specialiștii avertizează asupra faptului că există câteva obiceiuri nesănătoase pentru piele, care duc la deshidratarea și îmbătrânirea ei, în timp.

"Ar trebui evitat săpunul, pentru că acesta are un ph mai ridicat, decât cel al pielii și poate dăuna stratului protector natural al pielii. Așadar, pielea ta se poate deshidrata și poate deveni foarte sensibilă. De asemenea, nu ar trebui să folosim apă foarte fierbinte. Este bine să evităm aburii și băile fierbinți, pentru că se creează efectul de vasodilatare și se pot sparge capilarele. De asemenea, știu că multe persoane folosesc șervețelele demachiante. Acestea sunt foarte dure pentru piele și duc la deshidratarea acesteia, la îmbătrânirea ei, în timp.", a declarat Sandrine Carliez, specialist în frumusețe, pentru sursa citată.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel