Vedetele din România, în doliu după moartea lui Florin Condurățeanu. Ce omagii i-au adus marelui jurnalist

Data actualizării: | Data publicării:
Florin Condurățeanu, captură foto Youtube/ sursa EVZ Capital
Descriere foto: Florin Condurățeanu, captură foto Youtube/ sursa EVZ Capital

Florin Condurățeanu a murit în urma unui stop cardio-respirator. Vedetele din România sunt sfâșiate de durere. 

Vestea morții lui Florin Condurățeanu a șocat o lume întreagă. În vârstă de 71 de ani, renumitul jurnalist s-a stins din viață, luni seară, în urma unui stop cardio respirator. Vedetele din România sunt devastate de durere și i-au adus un omagiu lui Florin Condurățeanu pe paginile de socializare. 


Mihai Mitoșeru, Saveta Bogdan, Monica Pop, Mircea Badea și Marius Tucă i-au adus un omagiu lui Florin Condurățeanu.


„Acum m-a sunat Mama plângând (au fost sapt trecută împreuna la emisiune), dar tot nu pot sa cred ca a murit Florin Condurateanu! Țuțu era un om minunat! Nu mai am cuvinte! Dumnezeu să-l odihneasca”, a scris Mihai Mitoșeru.


„Dumnezeu sa te odihnească in pace! Începutul săptămânii ne-a adus încă o veste tristă, bunul nostru prieten Florin Condurațeanu ne-a părăsit în această seară! Nu o să uit niciodată sfaturile, povețele și emisiunile frumoase pe care le-am avut împreună! Vei rămâne veșnic, în amintirea mea”, a transmis Saveta Bogdan.


„De ce, Florin Condurățeanu????? Mult prea devreme, om frumos și foarte sufletist. Te iubesc veșnic. Dormi în pace, prieten drag”, a fost mesajul scris de Monica Pop.


„Sunt în stare de șoc. Am urcat în casă, am dat drumul la televizor și am citit burtiera. Acum 12 minute am aflat, dând drumul la televizor. Practic, mi-a căzut capul… Nu-l percepeam ca fiind muritor, nu-l percepeam ca fiind om, adică era un mare iubitor, un atât de mare iubitor de oameni, de cuvinte, inclusiv de țară. Era cel mai mare iubitor pe care l-am cunoscut. Poate că de asta la un moment dat inima nu a mai rezistat, pentru că o inimă atât de mare, cât de mare poate fi”, a transmis Mircea Badea.


„A fost o viață de om. Era refugiul nostru, al ziaristilor mai tineri. Când nu mai exista nicio cale, niciun răspuns, atunci exista Țuțu. Îmi dau seama că l-am văzut nemuritor. Îmi pare rău că nu am apucat să scriu o scrisoare pe care am vrut s-o fac publică dintotdeauna. Am simțit să-i scriu scrisoarea asta, să-i mulțumeasc pentru momentele în care nu aveai nicio soluție și el venea cu o soluție simplă și cu explicație din viață”, a scris Marius Tucă.


Vestea morții lui Florin Condurățeanu a fost dată la Antena 3 de prezentatorul Mihai Gâdea.


„Îmi este foarte greu să vă anunț ceea ce urmează. Colegul și prietenul nostru, unul dintre cei mai minunați oameni pe care i-am cunoscut vreodată, Florin Condurățeanu, a încetat din viață. De-a lungul timpului, prin natura lucrurilor, prin natura meseriei mele, am cunoscut foarte mulți oameni. Am lucrat cu foarte mulți oameni. Nu am întâlnit pe nimeni ca Florin Condurățeanu. În urmă cu puțin timp am aflat că scumpul nostru coleg și prieten a intrat în șoc cardio-respirator și cu toții am sperat ca Florin Condurățeanu, așa cum a învins întotdeauna în profesie, în viață, să învingă și în această seară, dar bătălia aceasta iată nu a câștigat-o. Ceea ce a câștigat a fost însă bătălia cu întreaga viață. Ne aflăm la finalul unui drum al unui om de un talent, de o generozitate, de o bunătate cum nu știu câți alți oameni l-ar putea concura vreodată. Florin Condurățeanu este cunoscut de marele public pentru modul în care și-a exercitat profesia. Și-a exercitat-o impecabil. A fost alături de cei mai iubiți români și a reușit să le spună poveștile”, a anunțat Mihai Gâdea la Antena 3.

 

 

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel