Vedetele din România, cu ochii în lacrimi după tragedia de la Matei Balș: "Este foarte trist..."

Data publicării:

Vestea tragediei petrecute la Institutul "Matei Balș" a venit ca un trăsnet pentru toată lumea. Mai multe vedete din România au izbucnit în lacrimi, șocate de cele întâmplate.

Un incendiu de proporții a izbucnit vineri dimineață la Spitalul „Matei Balș” din București. În Pavilionul 5, care a luat foc, se aflau zeci de pacienți cu Covid-19. Aceștia au fost evacuați, iar la fața locului au intervenit de urgență echipajele de pompieri. Patru persoane au fost declarate decedate.

Familiile celor decedați sunt în stare de soc și îngenunchiate de durere, la fel și vedetele din România, care nu își pot explica cum s-a ajuns la asemenea situație.

Jorge este una dintre vedetele care și-a exprimat durerea și părerea de rău vizavi de această tragedie. Cu ochii în lacrimi, artistul le-a transmis condoleanțe familiilor îndoliate. De asemenea, acesta a postat și o fotografie cu o cruce, urmată de un mesaj dureros pentru cei plecați mult prea devreme dintre noi, în urma incediului.

”Dumnezeu să-i odihnească! Este foarte trist ce s-a întâmplat în dimineața asta la Matei Balș și nu este pentru prima oară. Păcat! Cât de multe resurse există și câti oameni inteligenți avem in România și totuși parcă e din ce în ce mai ireal tot ce se intampla. #rip #mateibals #hospital #bucharest”, este mesajul postat de Jorge pe contul de Instagram.

Nici Mihai Morar nu a putut să treacă peste cele întâmplate, astfel că a transmis și acesta un mesaj cutremurător.

”Țara arde și nu arde de la soare/ Țara plânge și plânge doar când o doare/ Țara moare și au nicio soluție/ Mai are rost să facem altă revoluție?/ Altă revoluție.../ Să moară lumea fără rezoluție!”, sunt versurile postat de Mihai Morar pe contul său de Instagram.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel