Vedetele de la Hollywood, donații IMPRESIONANTE pentru victimele din Ucraina

Data actualizării: | Data publicării:
Leonardo DiCaprio, captura foto YouTube Oscars
Descriere foto: Leonardo DiCaprio, captura foto YouTube Oscars

Mai multe vedete de la Hollywood au sărit în ajutorul refugiaților din Ucraina.

Războiul izbucnit în Ucraina a creat o criză fără precedent pentru locuitorii țării, care au fugit din calea războiului imediat, unii dintre ei, doar cu un geamantan de haine. Acest lucru i-a determinat pe oamenii mai multor țări să fie solidari și să doneze. 

Nici vedetele de la Hollywood nu s-au sustras de la acest capitol.

Leonardo DiCaprio, donație impresionantă

Actorul Leonardo DiCaprio și-a uimit fanii prin donația pe care a făcut-o pentru victimele afectate de războiul izbucnit în Ucraina. Acesta a donat suma impresionantă de 10 milioane de dolari, relatează guyanasouthamerica. Potrivit sursei citate, DiCaprio care are rădăcini ucrainene, prin bunica sa maternă, a condamnat dur această invazie și a ales să se alăture victimelor afectate.

Actrița Mila Kunis, solidară victimelor din Ucraina

Altă vedetă de la Hollywood, care s-a alăturat operațiunii caritabile este actrița Mila Kunis, care a făcut o donație de aproximativ trei milioane de dolari. 

Vedeta este de origine din Ucraina, mai exact din Cernăuți, iar la vârsta de 7 ani a fugit, împreună cu familia ei, în SUA, relatează townandcountrimag. A început prin a învăța limba engleză, iar apoi s-a apucat de cursuri de actorie, iar peste șapte ani a obținut primul rol în cinematografie.

"Părinții mei au trecut prin iad și înapoi. Au venit în America cu valize și o familie de șapte persoane și 250 de dolari, atât", a declarat actrița pentru Glamour.

"Sunt mândră că sunt ucraineancă"

Pe instagramul soțului ei, Ashton Kutcher, actrița de la Hollywood a postat un videoclip, în care își arăta mândria pentru țara ei natală.

"Am venit în America în 1991 și m-am considerat întotdeauna o americancă. O americancă mândră. Iubesc tot ceea ce a făcut această țară pentru mine și familia mea. Dar astăzi, nu am fost niciodată mai mândră să fiu ucraineancă. Evenimentele care au avut loc în Ucraina sunt devastatoare. Nu există loc în această lume pentru acest tip de atac nedrept împotriva umanității", a relatat actrița pe instagram. 

De asemenea, cuplul vrea să organizeze o strângere d efonduri pentru victimele din Ucraina, iar scopul lor este să strângă 30 de milioane de dolari.

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel