Vedete care au recunoscut că au avut probleme cu infertilitatea. Cine se numără printre ele

Data actualizării: | Data publicării:
Celine Dion, instagram
Descriere foto: Celine Dion, instagram

Fără să țină cont de statut social, posibilități materiale, vise sau dorințe, infertilitatea le-a dat mari bătăi de cap chiar și vedetelor de la Hollywood

A deveni mamă nu este întotdeauna așa ușor precum pare, mai ales îm zilele noastre, când stresul, poluarea și alimentația nu sunt cele mai benefice pentru organismul uman. Iată că problemele legate de fertilitate i-au făcut să sufere şi pe cei bogaţi şi faimoşi despre care te aştepţi să rezolve orice cu banii lor.

Celine Dion - Cunoscuta artistă avea 33 de ani când a fost supusă unei proceduri de fertilizare in vitro. Ea şi fostul soţ, René Angélil nu puteau avea copii din cauza unor probleme de fertilitate. După o singură încercare, Celine a născut pe fiul lor, René-Charles, în anul 2001. N-a mai fost la fel de norocoasă când a recurs la aceeaşi procedură pentru a avea un al doilea copil. A suferit o pierdere de sarcină după nu mai puţin de 6 fertilizări neizbutite. Nu s-a dat bătută şi a reuşit să se bucure de doi băieţei gemeni, Eddy şi Nelson, pe care i-a avut în anul 2010.

Michelle Obama - În cartea pe care a publicat-o recent cu titlul „Povestea mea‟, Michelle Obama, soţia fostului preşedinte SUA, a explicat că a avut probleme legate de fertilitate atunci când a încercat să rămână însărcinată prima oară. „Am simţit totul ca pe un eşec, pentru că n-am ştiut că pierderile de sarcină pot fi atât de frecvente. Nu se vorbeşte despre ele‟, a declarat Michelle Obama într-un interviu. 

Mariah Carey - Artista s-a confruntat mult timp cu problema infertilității. După pierderea unei sarcini , tratamente pentru infertilitate s-a întins pe o perioadă lungă: „Cel mai important lucru pe care l-am făcut a fost să merg pe progesteron în fiecare lună, apoi am rămas însărcinată şi a trebuit să mai rămân pe progesteron încă 10 săptămâni‟, a povestit Mariah într-un interviu. În anul 2011, i-a născut pe gemenii Moroccan şi Monroe.

Nicole Kidman - Actrița a încercat mai multe tratamente împotriva infertilității, toate eșuând într-un final. A avut parte de sarcini extrauternine, dar și de pierderi ale sarcinii care au făcut-o să-și piardă speranța că va deveni mămică.

Luminița Anghel - După o luptă îndeungată cu fertilitatea, cântăreața aproape se resemnase cu ideea că nu va putea deveni mămică pe cale naturală. Cu toate astea, speranța ei nu s-a pierdut și, la vârsta de  43 de ani, a reușit să aducă pe lume un băiețel.

Monica Davidescu - Deși nu a făcut niciodată confesiuni în acest sens, se pare că și actrița Monica Davidescu s-a luptat, împreună cu soțul ei, ani de zile cu infertilitatea, ajungând chiar să înceapă demersuri în vederea adopției unui copil. După numeroase tratamente, despre care actrița a preferat să nu discute niciodată cu presa, în 2010, cei doi au devenit părinții unei fetițe.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel