Vedeta serialului „Familia Bundy”, Christina Applegate, despre lupa cu cancerul. Cât de mult a afectat-o această boală

Data publicării:
Christina Applegate, captură foto Youtube
Descriere foto: Christina Applegate, captură foto Youtube

Christina Applegate, actrița care a interpretat-o pe Kelly în celebrul serial „Familia Bundy”, a făcut dezvăluiri emoționante despre cea mai grea perioadă din viața ei. 

Actrița din „Familia Bundy” face apel către toți oamenii să ofere sprijin bolnavilor de cancer. Christina Applegate îi încurajează să facă transplant de măduvă pentru cei care au nevoie. 


În 2008, ea a câștigat lupta cu cancerul la sân, iar acum se implică în campaniile de susținere pentru bolnavii de cancer. Christina Applegate își dorește să ajute două surori care suferă de boala falciformă, care afectează globulele roșii din sânge. Cele două surori, Kimora și Kylie Van Sciver, în vârstă de doar 9, respectiv 11 ani, suferă de această maladie, iar actrița se luptă din răsputeri să le salveze viețile. 


Cunoscuta actriță a fost diagnosticată cu cancer la sân, la vârsta de 36 de ani. Ea a mărturisit că vestea a venit ca un trăznet pentru ea și a afectat-o profund. A fost operată la ambii sâni în anul 2008 și s-a declarat norocoasă că boala a fost depistată la timp.


Christina Applegate, în vârstă de 49 de ani, este o actriță de origine americană nominalizată la Premiile Tony. Este cunoscută pentru rolul „Kelly” interpretat în serialul „Familia Bundy”. Christina Applegate a apărut și în serialul „F.R.I.E.N.D.S”, dar și în „Dead to me”, pentru care se anunță și sezonul 2. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel