Vedeta Gold FM, Jessie, lansează al doilea single in colaborare cu DeMoga Music

Mulți oameni se consideră meteosensibili, iar specialiștii avizați din domeniu susțin că există o corelație clară între sentimentele oamenilor și… vremea de afară. Ei bine, artista Jessie – împreună cu echipa DeMoga Music – au surprins perfect acest lucru, lansând piesa ”Regret” cu puțin timp înaintea începutului iernii.

Chiar dacă Jessie a început să își compună integral piesele ”in-house”, vedeta Gold FM nu se dezice de colaborări importante case de producție din Romania și își adaugă în repertoriu personal încă o producție ”de marcă”.

Așa cum se poate deduce încă din titlu, piesa lansată de Jessie transmite sentimente puternice de tristețe si resemnare, sentimente care îi încearcă pe mulți oameni momente de răscruce sufletească și nu numai. Cu toate acestea, Jessie reușește să aline toate aceste trăiri prin vocea sa caldă și, bineînțeles, prin talentul artistic indiscutabil.

 

 

 

Videoclipul piesei ”Regret” este filmat în mai multe locații și s-a întins pe durata a 2 zile. Astfel, au fost îmbinate imagini din inima Bucureștiului cu secvențe pitorești de pe Valea Prahovei. Cu toate că Jessie a cochetat și cu alte genuri muzicale – cum ar fi Dance sau House – producția acestei piese este una de pop clasic, gen muzical care o definește cel mai bine pe artistă.

 

 

Piesa a fost creată de artistă împreună cu producătorul Alexander Sambo, un tânăr de viitor care produce piese pentru cei mai mari artiști din România. Cu toate că Jessie a lansat piese de succes în trecut, vedeta Gold FM e pur și simplu îndrăgostită de ultima ei producție muzicală:

”Sambo, talentatul producător de la DeMoga Music, a reușit să surprindă foarte fidel ideile mele muzicale în producția piesei… mai puneți și faptul că la songwriting am lucrat împreună cu Loredana Cavasdan, care nu doar că e foarte înzestrată, dar e și orădeancă de-a mea… ce mai, succes garantat!”, spune Jessie.

 

 

În anul 2018, Jessie a participat la Eurovision cu piesa Lightning Strikes, ajungând până în semifinale. Artista este o prezență cunoscută în Transilvania, acolo unde a susținut zeci de concerte și a prezentat multiple evenimente. Fiind foarte ambițioasă, a decis să nu se culce pe o ureche și s-a mutat București, unde își dorește să ajungă cel puțin la fel de îndrăgită de publicul larg ca și acasă, în Ardeal.

Pentru asta o recomandă în primul rând vocea, ambiția, dar și inteligența: a învățat la cel mai bun colegiu din Transilvania la secția mate-info și a terminat facultatea de drept. În timpul liber, Jessie este și creator de conținut pe rețele de socializare, unde are sute de mii de vizionări. Artista face senzație atât pe Tik-Tok cât și pe Instagram, unde videoclipurile create de ea sunt apreciate de mii de urmăritori.

Jessie este, totodată, și o moderatoare radio importantă din București: după ce a realizat, aproape un an, emisiunea ”Weekenduri Gold” alături de solistul Deepcentral, Doru Todoruț, artista a început recent un nou proiect la Radio Gold FM, ”Golden Hour”, în cadrul căruia își propune să prezinte cele mai importante subiecte de actualitate culturală autohtonă și internaționala, dar și să le analizeze împreună cu invitați de marcă. Emisiunea poate fi ascultată de luni până joi, în intervalul orar de drive time, 18.00 -19.00.

 

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 16 noi 2021, 15:20 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience