Vedeta de la Made In Chelsea, Tabitha Willett, și-a anunțat despărțirea de logodnic

Data actualizării: | Data publicării:

Într-o postare emoționantă pe Instagram, Tabitha a scris: „Cu o inimă grea am vrut să împărtășesc câteva știri incredibil de personale”. 

Cuplul s-a logodit la Miami în noiembrie 2019, Fraser propunând un inel cu diamante de trei carate. Cei doi plănuiseră să se căsătorească într-o nuntă fastuoasă la un club din Londra. Tabitha l-a cunoscut pe Fraser în 2016, când a lucrat ca director de marketing la clubul său privat.

Astăzi cei doi își iau rămas bun de la iubire și de la momente frumoase pe care le aveau. 

După luni de considerație și multe conversații lungi și îngândurate, eu și Fraser am decis să ne separăm. După cum vă puteți imagina, acesta este un moment incredibil de greu pentru noi, ca familie. Anul acesta ne-a oferit atât de multe incertitudini și ne-a obligat să amânăm și, în cele din urmă, să anulăm nunta noastră.”

Vedeta a mai adăugat:  „Ottilie este lumea noastră și rămâne prioritatea noastră numărul unu. Împărtășim, de asemenea, atât de multă dragoste și respect unul față de celălalt și de frumoasa noastră fiică și suntem nerăbdători ca ea să crească, urmărindu-ne maturizarea într-o familie modernă, ca prieteni apropiați.Fraser este cel mai incredibil tată și mă umple de mare tristețe că nu am reușit să facem ca relația noastră să funcționeze.”Încă ne iubim foarte mult și știm că viitorul nostru este mai bun și mai stabil în acest fel. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Florentina Arcu | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel