Vedeta de la Bollywood Shilpa Shetty, achitată de acuzaţiile de obscenitate aduse după ce a fost sărutată de Richard Gere la o gală în 2007

Data publicării:
Shilpa Shetty, sursa instagram
Descriere foto: Shilpa Shetty, sursa instagram

Un tribunal din Bombay a achitat-o pe vedeta de la Bollywood Shilpa Shetty de acuzaţiile de obscenitate care i-au fost aduse în 2007 pentru că s-a lăsat îmbrăţişată şi sărutată pe obraji de superstarul hollywoodian Richard Gere la o gală de sensibilizare cu privire la SIDA.

Comportamentul celor două celebrităţi a indignat grupurile hinduse radicale din India şi a declanşat proteste pe motiv că Shetty şi Gere au adus atingere valorilor şi culturii indiene.

În urma multiplelor plângeri pentru obscenitate şi indecenţă, un judecător indian a emis mandate de arestare pe numele celor două staruri.

Acuzaţiile împotriva lui Richard Gere au fost rapid retrase, iar actorului - unul dintre cei mai cunoscuţi budişti din lume - i s-a permis să călătorească în India pentru a-l întâlni pe Dalai Lama.

Însă cele împotriva lui Shilpa Shetty au rămas până când un tribunal din Bombay a declarat săptămâna trecută că plângerile sunt "nefondate", 15 ani mai târziu.

Potrivit ordinului judecătoresc dat publicităţii marţi, "se pare că (...) Shilpa Shetty a fost victima presupusului act al acuzatului nr. 1 (Richard Gere)", se arată în ordin.

Cunoscută publicului din afara Indiei pentru participarea la Celebrity Big Brother din Marea Britanie în 2007, Shilpa Shetty, în prezent în vârstă de 46 de ani, nu a făcut nicio declaraţie publică după achitarea sa.

Potrivit imaginilor de atunci, cei doi, invitaţi ai unei campanii de conştientizare cu privire la SIDA în India, au urcat pe scenă, unde Richard Gere i-a sărutat spontan mâna actriţei, înainte de a o îmbrăţişa şi a o săruta pe obraji în mod repetat şi efuziv, spre surprinderea acesteia.

În 2007, Shilpa Shetty i-a luat apărarea lui Richard Gere, iar actorul şi-a cerut scuze pentru exuberanţa de care a dat dovadă, relatează Agerpres.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel