Vedeta care și-a vărsat frustrarea pe o urmăritoare. Mesajul a fost unul dur și nemilos: „Nu lăsați frustratele...”

Data publicării:
Sursă foto: Youtube/ Damian Draghici
Descriere foto: Sursă foto: Youtube/ Damian Draghici

Vedeta a fost încolțită de o fană care nu a stat pe gânduri când a venit vorba de aspectul celebrității. Răspunsul fostei concurente de la un show popular din România a traversat rețelele de socializare imediat.

Larisa Udilă este una dintre fostele participante la „Bravo! Ai stil!”, devenind în acest mod foarte populară pe social media. În acest sens, vedeta și-a făcut și propria rețea de fani cu care împărtășește când și când anumite experiențe. În orice caz, aceasta își ține publicul la curent cu numeroasele ședințe foto pe care le postează pe rețelele de socializare.

Cu toate acestea, vedeta a avut o ieșire acidă pe o rețea de socializare după ce a scris un text destul de lung cu privire la comentariile și criticile pe care le-a primit din partea unor internauți. Reacția nu este atât de acidă, pe cât de deranjată se arată fosta concurentă de la emisiunea anterior precizată.

Ce le spune „frustratelor”

Cei ce o urmăresc știu deja că protagonista a fost însărcinată, iar ea cu soțul ei sunt cei mai fericiți părinți în acest moment. Cu toate acestea, deși totul părea bine și frumos, internauții și-au dat cu părerea pe contul vedetei, iar criticile au fost suficient de dure cât să o facă pe Larisa să răbufnească în public.

''Nu lăsați frustratele să facă parte din viața voastră! Eu mă simt minunat! Accept că sunt mamă și burtica aceea probabil nu se mai duce decât prin operație. Dar faptul că îl am pe Milan mă face să iubesc burtica!” a transmis vedeta pe una dintre rețelele sale de socializare.

Schimbare de atitudine

Cu toate acestea, Larisa recunoaște că, acum ceva vreme, se consuma și punea la suflet toate criticile pe care I le făcea lumea, însă, acum, odată cu nașterea fiului său, Milan, vedeta a adoptat o nouă atitudine. Ea este foarte fericită cu sinele, iar ce are de spus lumea la adresa sa consideră că este fără sens.

„Am trecut peste etapa aceea în care mă consumam și mă ofticam, îmi părea rău și sufeream. Eu sunt într-o etapă a vieții mele în care sunt fericită cu mine, în care am copil, am o familie, am tot ceea ce îmi doresc, n-am niciun motiv să mă frustrez pe niște comentarii care din punctul meu de vedere sunt fără sens.”, a mai spus protagonista.

Semnaul de alarmă pe care vrea să-l tragă

În timp ce le dă o lecție celor din online care intră pe conturile oamenilor și aruncă cu critici, vedeta dorește să trimită și un mesaj clar și răspicat, mai degrabă un sfat, persoanelor care se regăsesc în situația menționată.

„Vreau să trag un semnal de alarmă, nu-mi vine să cred că încă există în România persoane care în loc să-și păstreze energia pentru ei, pentru familie, pentru a face lucruri frumoase și pentru a evolua, intra pe contul unei persoane pe care nu o cunosc și încep să scrie răutați.'', a declarat Larisa Udilă pe contul ei personal de Instagram.

Accidentul a schimbat-o

Cu toate acestea, trebuie menționat că, nu acum mult timp, Larisa Udilă și soțul ei au fost implicați într-un accident grav. Stresul și tensiunea acumulate de-a lungul timpului au făcut-o pe protagonistă, așa după cum a precizat și ea, să-și schimbe atitudinea: 

„Da, am renunțat pentru soțul meu, dar nu este vina lui, nici a mea. Am considerat că am două variante: să o iau pe drumul modelingului și să ajung departe sau să am o familie alături de soțul meu, ceea ce am ales. Nu puteam să le combin pe ambele. Trebuia să fiu foarte mult plecată internațional, nu aș fi putut avea o relație cu soțul meu. Amândoi suntem extrem de geloși, posesivi, am încercat, ne certam în fiecare zi. Ajunsesem super depresivă, eram plecată în Indonezia, la capătul pământului, stăteam pe balcon și voiam să mă omor. Și atunci am zis STOP, gata, mă întorc acasă și renunț la modelling”, a declarat Larisa Udilă, la „Detectorul de minciuni”.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel