Vecinii bunicii lui Alex Velea, apel disperat la adresa artistului. Ce mesaj i-au transmis aceștia: „Îl imploram”

Data publicării:
Alex Velea și bunica, captură TV, Acces Direct
Descriere foto: Alex Velea și bunica, captură TV, Acces Direct

Bunica lui Alex Velea trece prin momente grele, după ce toți membri familiei au dat-o uitării. Vecinii femeii i-au transmis un mesaj disperat artistului.

În vârstă de 83 de ani, mamaia Virginica își trăiește bătrânețea așa cum nu se aștepta vreodată. Bunica lui Alex Velea suspină și plânge neîncetat, după ce toată familia a uitat-o și nu mai are parte de niciun ajutor. De mai bine de trei ani, femeii nu îi mai trece nimeni pragul, lucru care o doare enorm de mult pe aceasta.

Femeia susține că fiul și nora sa au uitat complet de existența ei, iar  Alex Velea nu a mai căutat-o, acesta gândindu-se că motivul principal ar fi faptul că artistul este din ce în ce mai ocupat.

„Sunt atât de supărată, că nu am cuvinte să spun, când eu i-am ajutat cu de toate. Și-au bătut joc , dar există un Dumnezeu. Viața mea a fost munca și să văd de copiii lor. Fiul meu nu m-a mai sunat de vreo doi ani, cu nimeni din familie nu am mai vorbit de vreo trei ani, să mă întrebe ce fac, cum sunt. Doar vecinii mă mai ajută. Nu trebuia să facă așa, eu nu am făcut rău la nimeni, i-am dat de toate”, a declarat, cu lacrimi în ochi, bătrâna, la Acces Direct.

Vecinii femeii au făcut un apel disperat cătră Alex Velea în care îl imploră să vină să aibă grija de bunica sa, care acum își trăiește singură bătrânețea.

”Îl iubește maxim, maxim îl iubește, nimeni nu își dorește ca acea casă să o dea unui vecin, nimeni nu se va apropia de această casă, numai domnul Velea, domnul Alexandru, îmi permit să spun că și-a făcut munca pe treaba lui.

Să vină și să-i dea o bonă, femeia vrea să moară în casa ei. Cât este, minimul pe economie, să o plătească, ca să poată să aibă grijă de ea. Avem o femeie din bloc care doamna Velea o cunoaște de la vârsta care a fost în fașă”, a povestit Robert, un vecin de-al femeii, potrivit playtech.roGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel