Vasilică Ceterașu a recunoscut că și-a înșelat soția. Cum a reușit să o convingă pe Amalia să-l ierte: „M-a și prins, când mă urmărea prin oraș cu mașina când eram cu altele în drepta”

Data publicării:
Sursa foto: Vasilică Ceterașu, facebook
Descriere foto: Sursa foto: Vasilică Ceterașu, facebook

Vasilică Ceterașu a recunoscut că și-a înșelat soția. Artistul a dezvăluit cum a reușit să o convingă pe Amalia să-l ierte.

Vasilică Ceterașu a recunoscut că a călcat strâmb și că i-a fost infidel soției sale, Amalia. Artistul a dezvăluit cum a reușit să o convingă pe soția sa să-l ierte, dar și cum a cunoscut-o. 

„Am cunoscut-o la o nuntă la Cluj, ea era separat, nu cânta cu noi. Eram cu orchestra mea… I-am luat numărul de telefon, am vorbit, i-am zis să vină să cânte cu mine că va fi bine. I-am zis că o duc pe cele mai mari scene, peste tot. Ea vedea posibilitatea, oportunitatea. I-am spus și calde, și reci… Am mai înflorit, am băgat din tot, ca să fie bine”, a declarat acesta pentru fanatik.ro

„Noi am fost și certați”

„Noi am fost și certați. M-a și prins, când mă urmărea prin oraș cu mașina când eram cu altele în drepta. Noi eram împreună, dar mai vorbeam și cu altele. Dar doar vorbeam (râde, n. red.). Mă urmărea prin oraș și mi-a zis că se mută la mine. Apoi a rămas însărcinată, am făcut nunta că botez…”, a spus Ceterașu. El își mințea partenera, iar Amalia îl urmărea și afla ce făcea acesta, de fapt. „Ziceam că sunt plecat și ea mă urmărea. Și mă găsea. Nu m-a bătut (râde, n. red.) că fugeam. La mine e greu să mă prinzi, mă vezi, dar nu mă prinzi”, a continuat seria declarațiilor.

„Mă mai și sunau cu număr ascuns fete… Dar cred că erau puse, că cineva voia să ne facă rău, să ne despartă. Tinderul ăla, câte probleme”, a spus Ceterașu.

„Am plecat să duc gunoiul. Am fost plecat vreo 4 zile, la mare”

Obișnuia să plece cu zilele de acasă și să se distreze, în timp ce partenera lui îl aștepta. „Am plecat să duc gunoiul. (râde, n. red) Am fost plecat vreo 4 zile, la mare. L-am luat și pe cumnatul meu când duceam gunoiul. Dar m-a sunat un prieten, mi-a zis că sunt cluburile deschise și cum era luni seara… Marți dimineața eram la mare.

Am sunat-o cu cameră – ea credea că dorm – dimineața și îi arătam lacul din Mamaia. Credea că sunt la Cluj. I-am arătat și marea… Când m-am întors, nu zic, m-am întors cu încă un buchet de flori, așa, mai special. Am și sunat pe la Suceava, să pregătească ceva special… Mi l-a dat în cap!”, a povestit artistul. 

Vasilică Ceterașu a ajuns de urgență pe patul de spital

Vasilică Ceterașu a ajuns de urgență pe mâna medicilor, după ce a acuzat că se simte rău. Se pare că oboseala acumulată în ultima vreme din cauza evenimentelor l-au doborât pe artist. 

''Mă simt mai bine, sunt mai bine, sunt ok… dacă nu verificam dinainte, să facem niște analize, să știm care-i treaba, nu mai așa când nu mai putem, așa mergem la medic, când avem o problemă. Și acum sunt mai bine, mi-a fost rău, am fost praf, am fost obosit.

La început de 15 august sau din 14 chiar, în fiecare seară am avut evenimente după evenimente, vă dați seama că dorm două, trei, patru ore, cinci, hai să zic maximum cinci ore, dar nici alea… și alea le dorm pe fugă, și nu este somnul de zi cum este cel de noapte. Am avut 180 pulsul. Merg la Cluj.

A vorbit mama mea cu medicul să se ocupe de mine, să facem mai multe analize, ca să vedem despre ce este vorba, de unde a plecat nebunia asta. Mă bucur că nu am fost la eveniment, adică, doamne ferește să stric evenimentul oamenilor.

Am simțit că îmi este rău, cum și înainte cu vreo oră, două, eu am simțit că nu este ok. Am cântat, am cântat, nu prea am făcut pauze… ca să fie lumea mulțumită, mai ales că am fost la Suceava.'', a declarat Vasilică Ceterașu, în exclusivitate la Antena Stars.

Artistul a avut nevoie de îngrijiri medicale

Vasilică Ceterași a mărturisit că și-a revenit, după ce medicii i-au administrat o perfuzie. Totodată, aceasta a precizat că urmează să facă o serie de analize și investigații.

''Trebuie să-mi fac analize… nu am mai vrut să stau la Suceava, am zis că plec de acolo și am semnat, am plecat pe semnătură, și merg la Cluj, și văd la Cluj acolo, noi am stat și la Cluj… am un apartament acolo și o să mă duc la Cluj să stau să fac toate analizele, îl am pe unchiul meu acolo, se ocupă el de mine și asta este. Mi-au făcut o perfuzie și m-am simțit bine, eram amorțit, era obosită și mâna cu care scriam… partea stângă mi-a amorțit.'', a declarat Vasilică Ceterașu la Antena Stars.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel