Vasilică Ceterașu a ajuns de urgență pe patul de spital. Care este starea de sănătate a artistului: „Mi-a amorțit partea stângă”

Data publicării:
Sursa foto: Vasilică Ceterașu, facebook
Descriere foto: Sursa foto: Vasilică Ceterașu, facebook

Vasilică Ceterașu a avut nevoie de ajutorul medicilor, după ce a acuzat stări de rău. 

Vasilică Ceterașu a ajuns de urgență pe mâna medicilor, după ce a acuzat că se simte rău. Se pare că oboseala acumulată în ultima vreme din cauza evenimentelor l-au doborât pe artist. 

Vasilică Ceterașu a ajuns de urgență pe patul de spital

''Mă simt mai bine, sunt mai bine, sunt ok… dacă nu verificam dinainte, să facem niște analize, să știm care-i treaba, nu mai așa când nu mai putem, așa mergem la medic, când avem o problemă. Și acum sunt mai bine, mi-a fost rău, am fost praf, am fost obosit.

La început de 15 august sau din 14 chiar, în fiecare seară am avut evenimente după evenimente, vă dați seama că dorm două, trei, patru ore, cinci, hai să zic maximum cinci ore, dar nici alea… și alea le dorm pe fugă, și nu este somnul de zi cum este cel de noapte. Am avut 180 pulsul. Merg la Cluj.

A vorbit mama mea cu medicul să se ocupe de mine, să facem mai multe analize, ca să vedem despre ce este vorba, de unde a plecat nebunia asta. Mă bucur că nu am fost la eveniment, adică, doamne ferește să stric evenimentul oamenilor.

Am simțit că îmi este rău, cum și înainte cu vreo oră, două, eu am simțit că nu este ok. Am cântat, am cântat, nu prea am făcut pauze… ca să fie lumea mulțumită, mai ales că am fost la Suceava.'', a declarat Vasilică Ceterașu, în exclusivitate la Antena Stars.

Artistul a avut nevoie de îngrijiri medicale

Vasilică Ceterași a mărturisit că și-a revenit, după ce medicii i-au administrat o perfuzie. Totodată, aceasta a precizat că urmează să facă o serie de analize și investigații.

''Trebuie să-mi fac analize… nu am mai vrut să stau la Suceava, am zis că plec de acolo și am semnat, am plecat pe semnătură, și merg la Cluj, și văd la Cluj acolo, noi am stat și la Cluj… am un apartament acolo și o să mă duc la Cluj să stau să fac toate analizele, îl am pe unchiul meu acolo, se ocupă el de mine și asta este. Mi-au făcut o perfuzie și m-am simțit bine, eram amorțit, era obosită și mâna cu care scriam… partea stângă mi-a amorțit.'', a declarat Vasilică Ceterașu la Antena Stars.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel