Vasile Șeicaru îl pune la zid pe fiul lui Adrian Păunescu: "Cine e ăsta să mă facă pe mine hoț? E o situație penibilă"

Data publicării:
Vasile seicaru, foto Facebook
Descriere foto: Vasile seicaru, foto Facebook

Vasile Şeicaru a reacționat, după ce fiul lui Adrian Păunescu l-a acuzat pe Vasile Şeicaru că și-ar fi însușit o piesă a tatălui său.

Vasile Șeicaru a răbufnit, după ce Andrei Păunescu, fiul lui Adrian păunescu l-a acuzat pe artist că i-a furat piesa tatălui său. Artistul a declarat că el a scri linia melodică a piesei „Iancu la Ţebea", melodia simbol a Cenaclului Flacăra. Totodată, acesta a precizat că a a declarat această piesă muzicală chiar și la Uninunea Compozitorilor.

 

De cealaltă parte, Andrei Păunescu spune că tatăl său a fost compozitorul acestei piese, iar Vasile Șeicaru doar a interpretat-o. 

 

„Eu sunt compozitorul piesei, nu vă mai luați după el. Să mă dea în judecată. Eu sunt autorul muzicii. Eu sunt compozitorul piesei, Adrian Păunescu nu este cunoscut drept compozitor de muzică, ci ca scriitor și poet. Eu am declarat această piesă la Uninunea Compozitorilor și toti compozitorii din Romania știu lucrul acesta. El scrie pe Facebook ca mai sunt vreo 10 piese și de-ale lui Hrușcă, Socaciu sau Ducu Bertzi.. Sunt mari minciuni și vrea doar scandal. Cred că-și dorește foarte multă publicitate acest om. Păcat, sincer. Eu nu sunt omul care să vrea ceartă, scandal și mizerii de acest gen. El mă acuză de furt..Urât! Dar nu doar pe mine, ci pe mai multi artiști. Avem o vârstă, e frumos așa ceva?!”, a declarat Vasile Șeicaru pentru Click!

 

Vasile Șeicaru a declarat că Adrian Păunescu nici măcar nu compunea melodii și că era doar un poet. De asemenea, artistul a mărturisit că situația în care se află este una extrem de penibilă și că nu-i plac scandalurile de genul. 

„Cine e ăsta să mă facă pe mine hoț? Nu vă bateți joc! E o situație penibilă! Mă face ăsta pe mine hoț de cântece? Ăsta e cântecul meu, ca și copilul meu. Vine ăsta cu taieturi din ziare, se putea scrie orice atunci! E cântecul meu, cum să fie al lui lui Păunescu! Ce, Păunescu compunea? El o recită, nu o cântă! Cum se poate așa ceva! În 84 Păunescu a scris ceva oribil despre mine. Mă scuipa lumea pe stradă din cauza lui, a scris că am părăsit tineretul revoluționar!Trăim alte vremuri acum, am ajuns într-o democrație. Cum să spui că un poet e autor de cântece? Eu am declarat piesa asta la Uniune! Nu-mi place scadalul, eu sunt om liniștit! Eu nu sunt hoț!, a mai spus artistul pentru sursa citată. 

 

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel