Vasile Șeicaru, decizie radicală, la 71 de ani: „Nu mă mai interesează scena la fel de mult. Am alte preocupări”

Data publicării:
Vasile Șeicatu, foto Facebook
Descriere foto: Vasile Șeicatu, foto Facebook

Vasile Șeicaru spune că nu mai prezintă același interes pentru scenă și că preferă se-și dedice timpul altor preocupări. 

 

La 71 de ani, Vasile Șeicaru spune că nu se mai simte atras de scenă și că a descoperit alte preocupări cu care își ocupă timpul. Artistul spune că nu știe când va mai concerta, deși nu duce lipsă de propuneri. 

„Nu mă mai interesează scena la fel de mult ca altădată. Nu mă mai trage ața! Am alte preocupări! Spre exemplu, vara asta am ales să scriu muzică, să mă plimb și să descopăr alături de familia mea multe locuri, dar și multe clipe petrecute împreună.

Nu încercați să citiți printre rânduri cele spuse de mine. Nu e vorba nici despre bani, nici de lipsa propunerilor de a concerta. Pur și simplu, asta a fost dorința mea!

Eu consider că mai pot să fac asta și la vârsta mea, fiindcă sunt încă stăpân pe vocea mea și pe trupul meu, dar întrebarea rămâne totuși! Așadar, când mă voi reîntâlni cu scena? Atunci când va veni momentul! Mă pot hotărî și în trei zile, dacă și când va fi cazul!”, spune Vasile Șeicaru despre absența sa, pentru Impact.ro.

 

Revelație la 71 de ani

Vasile Șeicaru a împlinit 71 de ani în luna iulie. Atunci, artistul a făcut o postare emoționantă, pe rețelele socializare, în care a ținut să le mulțumească, în primul rând, celor care îl urmăresc de atât de mult timp și care îi fac concertele să fie memorabile și, chiar dacă a lipsit o perioadă de pe scenă, artistul le promite acestora că se va întoarce cu forțe proaspete. 

„Azi e ziulica mea! Mă gândeam să mai intru în vorbă cu voi! Prea mult n-o să vă rețin atenția, doar atât cât să vă spun că mă gândesc cu mare drag la atmosfera pe care o creați la concertele mele, la cât de frumos cântați la refrene, la cât de bine ați învățat textele cântecelor…ce mai, la cât de fain realizam împreună Spectacolul, că desigur nu era numai meritul meu! După cum v-am mai spus, am lăsat-o mai moale cu concertele dar asta nu pentru multă vreme!”, a scris Vasile Șeicaru pe Instagram.

Cu ce probleme de sănătate se confruntă Vasile Șeicaru

Tot în aceeași postare, Vasile Șeicaru a ales să le spună fanilor și adevărul despre starea lui de sănătate. Artistul a dezvălui faptul că s-a confruntat cu o operație destul de complicată pe coloană, acum aflându-se în ample recuperări. Asta nu-l va împiedica însă pe cântăreț să-și reia activitatea pe scenă, care este ca și a doua casă pentru el.

„Probabil că unii dintre voi ați aflat că am avut niște probleme de sănătate, în luna mai am fost în Franța, la Dijon, pentru o operație pe coloana vertebrală, mai complicată! Nu v-am spus înainte de a pleca, pentru că sigur citeați prin ziare că am fost dus de urgență în Franța, la o clinică, în stare foarte gravă……bla, bla, bla, și voi ați fi crezut că n-o mai duc mult! Acum sunt in recuperări, mi-am revenit, și curând voi relua spectacolele…de fapt am stabilit cu impresarii, organizatorii de concerte, că după perioada aceasta estivală, ne vom reîntâlni la cântările minunate! Desigur că v-am mai spus, dar repet….că vă iubesc în continuare necondiționat, și aștept semne de la voi! Hai, începeți cu La mulți ani, că tare mă bucur când îmi spuneți! Valecare (mai) cântă!”, a continuat acesta.

Vasile Șeicaru și-a găsit soția moartă în propriul apartament

Vasile Șeicaru s-a confruntat cu o adevărată dramă în 2006, când și-a găsit soția fără suflare în apartamentul în care cei doi locuiau. Femeia a adormit cu televizorul băgat în priză, televizor care era destul de vechi, și care se pare că ar fi făcut un scurtcircuit, iar gazele toxice eliminate ar fi produs cumplita tragedie. Însuși Vasile Șeicaru a găsit trupul neînsuflețit al acesteia, întorcându-se în aceeași seară de la un concert.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel