Vasile Șeicaru a intervenit în conflictul dintre Marina Almășan și văduva lui Victor Socaciu: „Să nu mai umble cineva cu cai verzi pe pereți”

Data publicării:
Vasile Șeicaru, foto Facebook
Descriere foto: Vasile Șeicaru, foto Facebook

Vasile Șeicaru a transmis un mesaj legat de conflictul dintre Marina Almășan și văduva lui Victor Socaciu.

Victor Socaciu s-a stins din viață pe 27 decembrie, în a treia zi de Crăciun, la vârsta de 68 de ani. Artistul era internat de o lună în spital și se afla în comă. Victor Socaciu și Marina Almășan și-au unit destinele în anul 1996. Cei doi au fost căsătoriți timp de 16 ani și au împreună un fiu, pe Victoraș Socaciu. După moartea regretatului artist, Marina Almășan a lansat o serie de acuzații la adresa Brândușei Simion. Vasile Șeicaru, bun prieten cu regretatul artist folk, a intervenit în conflictul dintre cele două și a transmis un mesaj tranșant pe pagina de Facebook a fiicei lui Victor Socaciu, Ana Maria.

Vesile Șeicaru: „Ce rușine, cum poți abera astfel ?”

„Pot spune că am fost prieten bun cu Victor și asta începând cu 1978, anul venirii mele la Cenaclu! Am mers împreună la concerte, ne-am vizitat des, am cântat ori de câte ori aveam chef, și în țară, dar și prin Europa, Canada, China, Coreea, Statele Unite… am bătut multe căi împreună! Știu sigur că scena era viața lui pentru că el acolo se simțea cel mai bine. Mă luam uneori de el că stătea prea mult în scenă. Să nu uităm că în anii 80, după plecarea de la Păunescu, noi (Hrușcă/Șeicaru/Socaciu), țineam deseori 3 concerte pe zi și n-aveam turnee sub o lună. „Ce rușine, cum poți abera astfel crezând că l-ai cunoscut cândva bine pe Socaciu?” Îi plăcea să stea în centrul scenei, vorbea bine între cântece, iubea enorm publicul și stătea foarte puțin pe acasă, ca și noi de altfel! Ar fi multe de spus despre Victor, dar eu acum vreau să mă refer la ceea ce am citit acum niște zile, cum că el ar fi fost obligat să meargă la spectacole și că ar fi fost ajutat să moară…

Ce rușine, cum poți abera astfel crezând că l-ai cunoscut cândva bine pe Socaciu. Ei bine și eu l-am cunoscut și pot să spun că foarte bine! Eu i-am spus să nu țină Festivalul Om Bun, în pandemie, la Breaza, și culmea, și cu ceva spectatori.

Nici n-a vrut să audă, îmi spunea că festivalul e ca și copilul lui și nimic nu-l poate face să întrerupă, să nu țină ediția. Soția lui Brândușa, nu putea sub niciun chip să-l facă să renunțe, sau să-l «târască» la concerte sau evenimente!  Vă spun sincer prieteni, oameni buni, Victor mi-a spus în față înainte să fie internat prima oară după festival, că locul lui e pe scenă, că preferă să moară pe scenă decât să nu fie prezent atunci când era solicitat!

Socaciu trăia pentru scenă” Așa că să nu mai umble cineva cu cai verzi pe pereți, Socaciu trăia pentru scenă! Mai vreau să spun ceva legat de el și Brândușa! De când și-au cumpărat o casă lângă Eforie Sud, ne vedeam în patru (ei doi, Liliana mea și cu mine), și mergeam deseori pe la terasele din zonă, să mâncăm un pește și să bem un roze!

Liliana are o casă la Techirghiol, lângă lac și ne vizitam foarte des, când la ei, când la noi! Știam că se iubeau foarte mult și am fost primul care am aflat că vrea să se căsătorească cu Brândușa, mi-a spus că i s-a dat un alt fel de a iubi și că-i mulțumește lui Dumnezeu pentru asta! Îmi mai spunea că e prima oară când se simte iubit! „N-am niciun motiv să inventez” Vă rog să credeți spusele mele, că n-am niciun motiv să inventez! Eu știu multe, e normal să fie așa, că doar am fost prieteni buni, dar nu intru în alte amănunte că nu vreau să supăr pe nimeni! Victor a fost un om excepțional, un artist foarte mare și un prieten minunat!”, a spus Vasile Șeicaru.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel