Vasile Șeicaru, noi dezvăluiri despre starea de sănătate a lui Victor Socaciu: "50% din plămâni sunt afectați"

Data publicării:
Victor Socaciu și Vasile Șeicaru, colaj foto/ sursa facebook
Descriere foto: Victor Socaciu și Vasile Șeicaru, colaj foto/ sursa facebook

Vasile Șeicaru a făcut mărturii dureroase despre starea de sănătate a bunului său prieten,  Victor Socaciu, după ce s-a infectat  cu virusul SARS-CoV-2.

Marele cântăreț de muzică folk, Victor Socaciu, se află internat în stare gravă după după ce s-a infectat cu Covid-19.  În vârstă de 69 de ani, Vasile Șeicaru a povestit că bunul lui prieten nu și-a dorit să ajungă la spital, fiind speriat de faptul că i s-ar putea întâmpla ceva și mai rău. Starea lui de sănătate s-a agravat, motiv pentru care el a fost internat, iar acum, rudele și colegii de breaslă se roagă pentru ca el să iasă învingător din această luptă cu virusul nemilos.

“Liliana mea e prietenă cu Brândușa, cu nevasta lui și ea mi-a zis că se știe că este grav. El vrea să vină acasă… Știu că 50% din plămâni sunt afectați”, a declarat Vasile Șeicaru pentru fanatik.ro.

Din nefericire, artistul se confruntă cu mai multe probleme de sănătate, printre care, diabet și probleme cu rinichii. În urmă cu zece ani, acesta a suferit un transplant renal și a primit doi rinichi de la o fetiță de zece ani, din Târgu-Mureș, aflată în moarte cerebrală.

Victor Socaciu a fost căsătorit de două ori, cu Cornelia Pavlovici și Marina Almășan, dar din păcate, ambele mariajele s-au încheiat cu scandal și drumuri prin tribunale.

Artistul și-a făcut debutul printr-un grup muzical, "Zodiac" . Ulterior, acesta a devenit producător al Festivalului Național-Concurs de muzică Folk „Om Bun”, dar și al Festivalului Nașional – Concurs „Cântec de dragoste”, în parteneriat cu Televiziunea Română și Radio România Actualități, dar și cu Ministerul Culturii și Cultelor. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel